Kohtuullisen kiireen pukkasi tällekin viikkoa, puuuuh! Paitsi että töitä on joka päivä, hoidettavana on tuhat ja sata asiaa ja eniten aikaa on vienyt tulevan lauantain ysäribileet jotka järkkään. Kokoonnumme yläasteen tyttöjengin kanssa meidän mökille, ja ohjelmassa on ysärivisaa, musarasteja maastossa ja tietysti hyvää ruokaa, herkkuja ja maailman parasta seuraa. Tätä on suunniteltu pitkään ja nyt vihdoin tämäkin toteutuu. Hyvä jos maltan nukkua, niin kovasti odotan viikonloppua!  

Olen tässä viime päivät askarrellut diplomeja, koonnut lahjoja, järkännyt ruokia ja ostoslistoja, tehnyt sen kymmenen erilaista listaa ja luetteloa mukaan otettavista ja hommattavista elementeista. Eilen tein ristiretken omaan häkkivarastooni, josta löytyi lauantain asu; iso Leviksen t-paita, pyöräilyhousut, säärystimet ja koko komeuden kruunaa tietenkin vyölaukku. Kuulostaako ihanalta? Ei tarvittu siis kirpparia, kun kaikkien vuosikymmenten vaatteet löytyy näköjään omasta varastosta :) Löytyihän sieltä ihka oikeita, omia vanhoja Leviksen 501:iä viisi (!) paria. Harmillisesti vaan napit eivät mahtuneet kiinni, varmaan vuodet varastossa kutistaneet niitä ;)

Ollaan tyttöjen kanssa naureskeltu, että kukaan ei oikein muista mitään koko 90-luvusta. Ilmeisesti mitään sen kummempaa ei tapahtunut ja tehty, kunhan vaan hengattiin. Voi sitä nuoruutta, vapautta ja rentoutta, ei silloin paljon huolet painaneet. Musiikki herättää kyllä ihan parhaat muistot ja väristykset. Youtubesta olen huudattanut jo etukäteisfiilistelynä parhaita biisejä ja kassiin pakattunakin on jo vino pino Dr.Albania, Basic Elementiä, Pandoraa ja muita mahtavuuksia. Tässäpä teillekin vähän maistiaisia mun fiilistelyistä. Instagramiin varmaan päivittyy tunnelmia viikonloppuna tuoreeltaan bileistä, joten klikkailkaahan seuraamaan ja olkaahan kuulolla :)

Mikäs on sun lempparein ysärimuistelobiisi,
vai kannattaako ysäriä muistellakaan?Kuva: Google