Juttusarja jatkuu!
Aloin jo viime syksynä hauduttelemaan ideaa että esittelisin teille pieniä, ketjuihin kuulumattomia paikallisia yrityksiä, joista tykkään ja joita haluan tuoda esille ja tukea omalla pienellä panoksellani. Jyväskylä on mielestäni pienyrittäjälle hankala kaupunki, koska ihmiset liikkuvat laiskasti ydinkeskustasta ja kaikki palvelut on tupattu kauppakeskuksiin ja yhdelle pienelle kadunpätkälle. Nyt idea on vihdoin päästetty ulos ja juttusarjani esittelee omia lempparipaikkojani. Sarjan ensimmäisessä osassa keväällä esittelin Harjun paperin.

Tällä kertaa vien teidät raikkaaseen ja rentoon kauneusstudioon!
Tervetuloa Hius- ja Kauneusstudio Chilliin Lutakkoon!

Vuonna 2010 perustetun studion omistavat nuoret naiset SKY-CIDESCO kosmetologi Johanna Yli-Kauppila ja parturi-kampaaja, kynsimuotoilija Liisa Jaakonaho. Liikkeessä työskentelee myös kynsimuotoilija Johanna Nykänen. Chill tarjoaa siis hyvin monipuoliset kosmetologipalvelut, kynsipalvelut sekä parturi-kampaamopalvelut rennolla asenteella.Käytössä on laadukkaat sarjat, joista löytyy kotihoitotuotteet mukaan ostettavaksi niin kasvoille, vartalolle, kynsille kuin hiuksillekin.

Kävin haastattelemassa aina iloista kosmetologi Johannaa viime viikolla, onneksi kiireinen nainen sai järjestettyä pienen hetkisen rupattelulle. Johanna kertoikin kiirettä olevan ja nuoren yrityksen lähteneen liikkeelle vallan mainiosti, vaikkei sijainti ydinkeskustassa olekaan. Asiakkaat ovat löytänet paikalle hyvin, pienen kävelymatkan päähän keskustan vilinästä. Naisille onkin muodostunut jo hyvä kanta-asiakaskunta. Liikkeen asiakaskunta on hyvin kirjavaa ja monen ikäistä, ikähaarukan ollessa jopa 20-90 vuotta!


Johanna toteaakin, että vaikka yrittäjyydestä ei ole tehty helppoa, asenne ratkaisee. Ammattitaidon täytyy olla vahva ja yrittäjällä on oltava intohimoa ja todellista halua menestykseen. Tulevaisuuden alalla Johanna näkee valoisana ja toteammekin yhdestä suusta, että hyville tekijöille löytyy aina töitä.

Kosmetologin työtilassa suosituimpia palveluita ovat erilaiset karvanpoistot, joihin Johanna onkin erikoistunut. Lempparityökseen Johanna nimeää brasilialaisen vahauksen. Johanna kertoo karvanpoistojen yleistyneen viime aikoina paljon koska tietoisuus on lisääntynyt. Ripsipidennysten suosio sen sijaan alkaa olla laantumaan päin.

Kesähemmotteluun Johanna suosittelee karvanpoiston lisäksi erilaisia kosteuttavia kasvohoitoja ja geelilakkauksia. Kasvohoidoissa on käytössä saksalainen Janssen -sarja, joista löytyy jokaiselle ihotyypille myös omat kotihoitotuotteetkin. Tuotteissa on vieläpä hinta-laatusuhdekin kohdillaan. Meinaanpa minäkin lähiaikoina kellahtaa tuohon Johannan pedille kasvojeni kuivan koppuraihon kanssa, mutta se onkin sitten jo kokonaan uusi tarina!

Johanna toivottaa kaikki tervetulleeksi nuorekkaaseen, rentoon studioon, jossa ollaan helposti lähestyttäviä ja ystävällisiä. "Nauttikaa kesästä ja pitäkää itsestänne huolta!" Johanna hymyilee terveisensä lukijoilleni :)

Suosittelen lämpimästi!


Hius- ja Kauneusstudio Chill

Schaumanin Puistotie 10
40100 Jyväskylä

puh: 045 3408570
ajanvaraus 24/7 netissä