Päätin aloittaa pienen juttusarjan omassa elämässäni vallitsevan kaaoksen selättämisestä. Olen viime aikoina huomannut monta juttua, jotka kuntoon laittamalla jatkuva stressaaminen tietystä jutusta voisi loppua. Mutta miksi se on vaan niiiiin vaikeaa?? Kun elämä on kiireistä, eikä vähistä vapaahetkistä oikein osaa enää nauttia vaan koko ajan pitäisi suorittaa jotain, on pakko tehdä pieniä juttuja helpottaakseen omaa oloaan. Viime aikoina kun vielä mieliala on ollut tosi alamaissa, tietyt jutut ärsyttävät entistä enemmän ja stressi se senkun kasvaa.


Ensimmäinen omaa oloa ja stressiä helpottava asia on niinkin yksinkertainen kuin dosetin ostaminen. Mulla on paljon jatkuvia lääkityksiä ja vielä sitten kaikki vitamiinit ja satunnaiset ylimääräiset lääkkeet kuten nämä antibiootit päälle. Stressaantuneena aloin unohtaa ottaa lääkkeitä, vapaapäivä varsinkin saattoi mennä kokonaan lääkkeettä. koska aamut eivät kulje samalla kaavalla kuin työaamuina. "Pitää muistaa ottaa lääkkeet, otinkohan jo lääkkeet, vai oliko se eilen..." Huomasin miettiväni monta kertaa päivässä lääkkeitä ihan turhaan. Aivan turhaa stressiä!

Sunnuntaina täyttelin dosetin viikoksi ja huolta on nyt huomattavasti vähemmän! Nyt dosetti nököttää tuossa keittiön pöydän kulmalla muistuttamassa ja tarvittaessa jos epäilee muistiaan, voi helposti tarkistaa onko muistanut tyhjentää lokeron kitusiinsa. Niin yksinkertaista! Reissuun lähtökin käy nyt paljon nopeammin kun lääkkeet ovat tuossa valmiina. Jahka ehdin, meinaan vielä koristella dosettia vähän washiteipeillä, hih :)

Meikäläinen suuntaakin tänään maalle juhannuksen viettoon! Instan kautta ainakin päivityksiä luvassa, pysykäähän kuulolla :)