Ompahan ollut haipakka viikko taas, huhhuh! Kotona olen käynyt suurinpiirtein nukkumassa. Näkisittepä tai siis ettepä onneksi nääkään tätä kämppää... Huominen vapaapäivä täytynee uhrata siivoamiselle, eihän täällä kohta muuten pääse liikkumaan enää makkarin ja keittiön väliä. Mieli on ollut edelleen matalalla, mutta onneksi eilen sain vähän piristystä, kun ihanainen ystäväni tuli käymään kaupungissa ja ehdimme yhdessä syömään. Huviretkessä oli hyvä ruoka ja ihanan rauhallinen tunnelma jutustelulle ja juttua olisi varmasti riittänyt viikoiksi eteenkin päin. Harmittaa niin, kun nähdään ihan liian harvoin nykyisin :(

Kotona odotti onneksi yllätys!
Tai no, ei niinkään yllätys, vaan pitkään odotettu palkinto Buzzadorin viime kampanjan kilpailusta. Voitin Hälsans Kök-kampanjan kilpailusta 100€ lahjakortin, jonka nyt viimein sain hyppysiini.

Voi onnea! Paitsi että voittaminen on kivaa, vielä kivemmaksi sen tekee omalla työllä ansaittu voitto! :)
Tälle rahasummalle onkin käyttökohde ollut tiedossa jo pitkään. Arvaattekos mitä aion hankkia??

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Jos kiinnostuit, lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.