Hrrrr mikä yö! Kattelin illalla ennen nukahtamista True Bloodia boksilta ja arvatkaas vaikuttiko se hieman yöuniin... Kyllä oli menoa ja sekavaa meininkiä, verta ja suolenpätkiä! Aamulla heräsin aikaisin pihassa jylläävien maansiirtokoneiden mölinään, meillä alkoi salaojien rakennus pihaan ja koneet tulevat mylläämään pihaa pari kuukautta, kiva! Joinakin aamuina sitä vaan v***ttaa vähän keskivertoa rankemmin :/ No ei auta kuin suunnata katse kohti torstaita, jolloin pääsen Helsinkiin hölläilemään bestikseni luokse. Helsingissä hengailua on luvassa aina sunnuntaihin saakka. Kiitos muuten ihanista brunssivinkeistänne! Varasimme pöydän Arabianrannan Dylaniin josta oli paljon positiivistä kerrottu. Ihanaa, taas yksi unelma toteutuu kun pääsen vihdoin brunssillekin! Ensi viikolla sitten alkaakin tiukka pakerrus viimeisen koeviikon parissa. Kohta on kouluvuosi ohi!

Pakko näyttää teillekin männä viikolla apteekissa hihityskohtauksen aiheuttaneet ostokset :) Tulitikkuaski kuvaamassa mittasuhdetta; antibioottia on vähän reilummassa paketissa! Oikee perhepakkaus! Kävin tosiaan ihopolin kontrollissa käteni kanssa ja koska iho on edelleen auki lääkäri päätti aloittaa pidemmän antibiootin. Sen lisäksi siis että söin syksyn ja talven aikana puolen kymmentä kuuria, nyt tulen syömään antibioottia ainakin seuraavat 4-6kk. On sitten tosiaan paketilla kokoa, ja rasvaakin annettiin ihan kunnon pöniköitä :)

Migreeni tosiaan oli seuranani neljä päivää ja vieläkin olo on vähän toistaitoinen. Onneksi tänään on vapaapäivä joten päivän voin vielä lepäillä ennen koulua. Nyt Ruotsin läksyjen kimppuun, jospa tämä päivä tästä muuttuisi paremmaksi! 
Touhukasta tiistaita!