Joinakin aamuina sitä huomaa että hammasharjallakin on yhtä surkeat fiilikset kuin itsellä.
Ai että kun näkisitte mun silmät tällä hetkellä, paitsi että olen tehnyt täällä jonkun itkemisen yhtäjaksoisuuden maailmanennätyksen olen saanut ilmeisesti jostain siitepölystä rajut silmäoireet. Kaunis pallosilmä täällä. Voi ihanaa! Lisäksihän toki migreenikin on taas seuranani kolmatta päivää. Tekee kokeisiin lukemisesta tosi miellyttävää!Päivän biisiksi sopii hyvin vanha ysärimuistelo.

 Tulevan arvonnan palkintoa voi edelleen äänestää sivupalkissa. Niinhän siinä kävi, että kysely ei toimi edelleenkään, vaan vastaukset tyhjenivät ensimmäisen päivän jälkeen. Kirjaan kuitenkin itselleni tuloksia muistiin päivittäin. Ääniä voi siis antaa ja lukijaksi klikkautuminen kannattaa nyt, niin saadaan kilpailu käyntiin pian!

Lupaan ettei tämä blogi ole muuttumassa nillitysblogiksi, tämän kriisini selättäminen vaan vie nyt vähän kauemmin. Tällä hetkellä vaan tuntuu ettei missään ole mitään järkeä ja voimat on aivan loppu. Mutta toivon että jotenkin vielä kampean itseni ylös täältä kuopasta. Näillä kohti matikan koetta.
Reipasta viikkoa teille muille!