Olen Buzzador ja sain tällä kertaa buzzattavakseni Hälsans Kök kasvistuotteita. Olin näitä moneen otteeseen kaupassa pyöritellyt mutta jostain syystä jättänyt aina ostamatta. Osui siis minulle todella kohdilleen tämä kampanja, sillä nämä tuotteet oli kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ja varmasti tulen ostamaan näitä jatkossakin. Mukavaa vaihtelua ja helppoja lisiä ihan arkiseen ruokaan. Olen kertonut jo aiemmin Hälsans Kök kasvispihveistä ja falafeleistä, ja vielä muutama maistelemani tuote on esittelemättä.

Hälsans Kök Seesaminuggetit
Eipä ole tullut nuggetteja syötyä vuosikausiin kun on nähnyt telkkariohjelmia ja kuullut kauhujuttuja mitä kaikkea niihin tungetaan... Mutta nämäpä olivat valmistettu soija- ja vehnäproteiinista eikä mistään kanan jätteistä, ja oli herkkua!

Hälsans Kök kasvispyörykät
Pyörykät näyttävät ja maistuvatkin ihan täysin lihapullilta mutta ovat niin ikään soija- ja vehnäproteiinista valmistettuja. Proteiinia pullista löytyy jopa enemmän kuin einesmallisista lihaisista sukulaisistaan, huikeaa!

Testaamatta vielä pakkasessa odottelee Soija Chorizot, joista meinasin tehdä ensi viikolla makkarapataa. Kaikki maistelemani Hälsans Kök kasvistuotteet olivat mielestäni hyviä ja kaikkia tulen varmasti ostamaan jatkossakin. Olenkin kaivannut jotain kivaa vaihtelua tavallisiin ruokiin kiireisenä arkena ja nämähän toimivat oikein hyvin siinä tarkoituksessa, valmistus on helppoa joko mikrossa, uunissa tai pannulla muutamassa minuutissa. Ja näitä löytyi hyvä valikoima ainakin niin lähi S-marketista kuin Prismastakin. Ihan loistotuotteita! Pääset tutustumaan Hälsans Kök tuotteisiin ja niiden ravintosisältöihin tarkemmin Hälsans Köketin omilta sivuilta josta löytyy myös reseptejä joissa näitä herkkuja on käytetty.

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.