Vappuna järkkäsimme äitin luona burgeribileet! Tarjolla oli salsahampurilaisia jotka veivät kielen mennessään!

Hälsans Kök kasvispihvejä

Omatekoisia sämpylöitäNiin ikään omatekoista guacamolea ja salsaa.

Tomaattia, sipulia, salaattia ja majoneesia. Kyytipojaksi omatekoista coleslawta.

Niistä on hyvä hamppari tehty!
Oli varmasti elämäni paras hampurilainen! NAM!

Hälsans Kök pihvit otettiin perheessä erittäin hyvin vastaan vannoutuneempien lihansyöjienkin toimesta. Omasta mielestänikin tämä pihvi oli hampurilaisessa ihan vertaansa vailla, maku ja rakenne olivat todellakin kohdallaan! Myös proteiinia pihveissä on kiitettävästi, ihan hyvää vaihtelua arkiruokiin ja paketista voi ottaa vaikka yhden pihvin kerrallaan pakkasesta sulamaan. Oikein olivat maistuvia pihvejä ja ihan ehdottomasti ostan näitä jatkossakin! Hälsans Kök tuotteiden ravintosisältöihin, muihinkin kasvistuotteisiin ja resepteihin pääset tutustumaan Hälsans Köketin kotisivuilla.

Minä sain Hälsans Kök tuotteita testiin Buzzador-kampanjan kautta.
Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.

Millainen on sun lempparihampurilainen?