Vielä yksi lomapäivä, ihanaa! Otin vihdoin eilen illalla itteäni niskasta kiinni ja tein yhden ison kouluhomman jota olen vatkuloinut nyt koko pääsiäisen ahdistuneena. Melko helppoa kun vaan tosiaan ryhtyy hommiin! Tänään täytyy vielä lukaista se läpi ja korjata virheet ja sitten voikin siirtyä muihin, ei niin kiireellisiin hommiin. Aikas ihana tunne kun ei aivan deadlinet pauku nyt. Terveystiedon kurssi pitäisi vaan saada tehtyä tässä jaksossa että saan seuraavan kurssin otettua kesäksi ja tietty jakson koeviikkohan lähestyy että lukeminen pitäisi aloittaa. Niin, ja sitten pitäisi sisko lahjoa pyytää opettamaan mulle matikkaa, siinä sitä työsarkaa riittääkin...

Tänään hölläillään uusissa kotihousuissa. Lauantaina oli Seppälässä klubitarjouksena kaikki -30% ja pitihän nuo neonpöksyt käydä kotiuttamassa kun niitä jo useaan otteeseen olin käynyt hypistelemässä.

Eilen innostuin kaivelemaan äitin tuomaa tapettimallien rullaa. Sieltä löytyi montakin kivaa palasta ja päädyin täyttämään jokin aika sitten Tiimarista ostamani kehykset toistaiseksi tapetilla.

Niistähän tuli ihan kivat. Saas nähdä innostunko laittamaan makkarinkin tyhjiin kehyksiin tapettia väliaikaisratkaisuksi kunnes keksin sinne jotain kivaa. Ideoita niihinkin oli monta kunhan vaan jostain liikenisi se aika kaiken toteuttamiseen...


Parvekkeelle paistaa ihanasti arska! Laitoin höyhenaskarteluista ylijääneet pajunkissat parvekkeen koristukseksi. Ihan kivat ovat tuolla pelkistäänkin. 

Olisikohan niin lämmin että voisi mennä lukemaan kirjaa tuonne partsille, täytyy ehkä kokeilla! Kirjakin liittyy koulujuttuihin, eli äidinkielen kurssille tuota luen. Se olis siis vähän kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, koulujuttuja eteenpäin ja samalla aurinkoa!

Tirppana se jo odottelee että pääsisi ruohoon kököttämään. Aika aneemiselta vaan näyttää tirpan ruoho...

Meikäläinen yrittää nyt olla reipas ja ottaa repun selkään ja reippailla lähisiwaan hakemaan vähän ruokatäydennystä. Sitten tehokas päivä jatkuu sillä lukemisella, ruotsin läksyillä ja terveystiedon tehtävillä. Illalla voi sitten taas rentoilla!

Leppoisaa ja aurinkoista päivää ihanat!