Viimeksi kevään ja kesän kenkäasioita pohtiessani jätin kokonaan huomioimatta korkkarit! Mähän olen äärimmäisen huono käyttämään korkoja, varmasti ihan mukavuudenhaluisuuttani mutta myös siksi että en ole vielä koskaan löytänyt sopivaa kokoa ja jalkaani täysin istuvaa korkokenkää. Olen kuitenkin päättänyt että kun ylioppilaaksi pääsen (no toivottavasti ainakin!) kahden vuoden päästä, minulla on päälläni ihka oikea juhlamekko ja jalassani ajattomat, mieluiten nahkaiset, sopivan kokoiset korkkarit! Marssijärjestys on nyt niin, että ensin on löydettävä ne kengät, sitten asu. Kiirehän tässä ei todellakaan ole, mutta onko kiireessä joskus jotakin löytynyt? Metsästys siis alkakoon!

Poimin Heppo.fi:n valikoimasta muutamia esimerkkejä millainen mun tuleva parini voisi olla.
Mustat ne varmaankin tulevat olemaan, mutta voih, katsokaapa näitäkin söpöläisiä!

Oijoiii, vaihtoehtoja on vaan niin paljon, saapas nähdä tulenko löytämään täydellisen parini juhliin mennessä! Nämä ihanuudet (ja aikas paljon muutakin himottavaa) löytyvät tästä kenkäkaupasta.

Oletko sinä löytänyt täydelliset korkkarit? Ja miten se onnistui? Entä painaako vaakakupissasi enemmän ulkonäkö vai mukavuus?*Postaus on toteutettu yhteistyössä Heppo.fi:n kanssa.*