Ostin viime viikolla kaupan valmistiskistä mangorahkaa ja sitä syödessäni taas mietin, että olikohan tässä mitään järkeä... Samalla rahalla olisin itse tehnyt ison kulhollisen rahkaa ja tietäisin varmasti mitä rahkaan on laitettu. Niimpä ostinkin sitten aineet ja tein itse.
1 prk rahkaa
1 prk kermaa
Mangososetta, itse käytin Bonnen makeuttamatonta. Määrä oman maun mukaan.
Lisäsin joukkoon teelusikallisen tyrnijauhetta c-vitamiiniksi ja sokerinhimoissani vaniljasokeria sekä tavallistakin sokeria pikkuisen. Maustaahan voi ihan millä tykkää.
Ja sitten vaan herkuttelemaan!
Ja todentotta, melkeinpä tuon yhden annoksen hinnalla sain kulhollisen rahkaa josta riitti moneksi kerraksi herkuteltavaa! :)
NAMS!
Rahkat on kyllä just sellasia, että niitä voi halvalla tehdä itse. Jukurttiakin vois tehä ja viiliäkin. Pitäs vaan ottaa ja tehdä. :)
VastaaPoistaKyllä itsetehty rahka on tuhat kertaa parempaa kuin kaupan valmiit, liian makeat rahkat.
VastaaPoistaHeisi: Sanoppa muuta, senkun ryhtys vaan tekemään, mut miten se alottaminen onkin aina niin työlästä! :D Rahkankin teko vie ehkä muutaman minuutin elämästä :)
VastaaPoistakosotäti: Mä olen itteäni aika hyvin vierottanut noista sokerijugurteista ja rahkoista. Pääosin ostan turkkilaista/kreikkalaista jugua jota syön milloin minkäkin kanssa. Rahkaa pitäis muistaa tehdä useamminkin :)
Ää, vähänkö alkoi tehdä mieli!
VastaaPoistaSait myös haasteen :)♥
http://my-fantazya.blogspot.fi/2013/04/haastetta-pukkaa.html
Kiitos <3
VastaaPoistaItsetehty on vaan niin hyvää :).
VastaaPoistaSaa säädellä sokerin määrää niinkuin tykkää. Itse kun en makeasta välitä.
Mutta se on nyt sun vika, että joudun tästä lähtemään lähi-Siwaan rahkaostoksille :)
Hihih :D
VastaaPoista