Jiihaa! Taas tyhjeni purkkeja maaliskuussa!
Saalis sisälsi niin vakkarituotteitakin kuin nopeasti unohdettaviakin yksilöitä. Cutrinin perushoitsikkaa en jää kaipaamaan, enkä myöskään Sunsilkin shampoota. Nivean silmämeikin puhdistusainetta on vielä toinen, vajaa puteli jäljellä, mutta ilmeisesti olen sille allerginen joten katsotaan lähteekö se eteenpäin. Lumenen mineraalimeikkivoide sen sijaan kuuluu edulliset vakkarituotteet sarjaan. LCN exlusive sarjan käsivoide kultahippuineen sen sijaan on oikea esimerkkien esimerkki omasta tyhmyydestä. Lahjaksi saatua purkkia tuli säästettyä niin kauan että se ehti härskiintyä, enkä ehtinyt edes kokeilla sitä, great! Voi miten sitä oppisi ottamaan kaikki nämä aarteet ihan arkipäiväiseen käyttöön eikä hautoisi niitä kaapeissa!

Uusia ja varteenotettavia tuotteita ovat tyttöAxe ja Body Shopin Coconut handwash. Näitä ostan varmasti uudestaan jos vaan eteen sattuu osumaan.

Aikas monta tyhjentyi mutta muutama purkki kyllä tuli lisääkin 3+1 päivien ansiosta, mutta aivan ihana tunne kun saa loppumaan tälläisiä kauan kaapeissa lojuneita juttuja!

Millainen kosmetiikan käyttäjä sinä olet? Käytätkö säästelemättä vai jopa liiankin hövelisti? Vai löytyykö jopa samanlaisia aarteiden jemmaajia kuin minä?