Liekö kukaan muu koskaan kokenut vastaavaa, mutta kerrompahan kuitenkin. 

On vaan olemassa tiettyjä tuotteita, tavaroita joille ei löydy korvaajaa. Korvaamattoman tärkeitä kapistuksia. Eikä nyt puhuta niistä joilla on paljon tunnearvoa tai ovat muuten tärkeitä, vaan ihan niistä arkipäiväisistä tavaroista jotka ovat vaan niin toimivia. Tässä huushollissa yksi sellainen on kampa! Tämä sama, ikuisuuden vanha piikkikampa jota olen käyttänyt monet monet vuodet. Millään muulla kammalla vaikkapa tupeeraus ei onnistu yhtä hyvin ja jakaus pysy ojennuksessa ja muut kammat tekevät tukastani sähköisen ja katkovat hiuksia. En tiedä mikä on tämän kamman salaisuus, mutta en ole siitä valmis luopumaan. Olen ostanut monia monia kampoja vaikkapa kiva ulkonäön vuoksi mutta ei tälle löydy vertaista!

Muutaman kerran kampa on joutunut hukkaan, jäänyt reissulla johonkin mutta onneksi se on aina löytänyt takaisin kotiin. Viimeksi oltuani yötä äitin luona maalla soitin hätääntyneen puhelun äitille kotona kassia purkaessani, että apua apua onko kampakaveri siellä? Sydäntä ihan kouraisi pelko että olisin hukannut kampasen johonkin, mutta onneksi se löytyi tälläkin kertaa ja äiti palautti kaverin nopeasti kotiin :)
Löytyykö teiltä kerrassaan ylivoimaisia tuotteita, niitä jotka toimivat paremmin kuin muut heimolaisensa?

Mutta hei, osaattekos auttaa? Tein eilen sivupalkkiin postaustoiveita koskevan kyselyn, mutta nyt eiliset vastaukset ovat nollautuneet ja siinä näkyy vain tämän päivän vastaukset! Toimiiko tuo todellakin päivän kerrallaan vai miten saan muutettua kyselyä niin että vastaukset varastoituisivat? Olisko ruudun toisella puolella joku joka osais auttaa?

Meikäläinen ottaa nyt perinteisesti itseään niskasta kiinni ja tarttuu imuriin ja sen jälkeen koulukirjoihin. Tiistaina alkavan koeviikon paniikki alkaa pikkuhiljaa nostaa päätään...


Ja loppuun vielä muistutus Polka Jam -arvonnasta! Muistakaahan osallistua, aikaa on iltaan klo 21 saakka! *KLIK*