Mun tulee aika harvoin ostettua tiettyä tilaisuutta varten mitään kovin juhlallista vaatetta, vaan pyrin ostamaan sellaista mille on käyttöä myöhemminkin. Ostin jokunen viikko takaperin hautajaisiin töistä mustan läpinäkyvän pitsipaidan ja sen jälkeen olen käyttänyt sitä erilaisten toppien ja paitojen kanssa työpaitana. Hautajaispäivänä oli kova pakkanen joten päädyin laittamaan paidan alle mustan pitkähihaisen trikoopuseron ja heitin päälle vielä ponchon.

Näitä pitsi- ja reikäpaitoja onkin tullut ostettua jo useampi, kun ovat niin helppoja. Ilme muuttuu aina sen mukaan mitä alle laittaa; t-paitaa, toppia, miksei pitkähihaistakin trikoota, ja kaikki värit käy!

Tosi monipuolinen ja helposti muunneltava käyttövaate sanoisin!

Ihana auringonpaiste! Tuntuu taas keväältä, kivaa!
Minä se taas istahdan ja painan nenän kiinni kirjaan. Pikkusisko oli eilen yli puolen yön täällä opettamassa mulle matikkaa joka ei vaan tunnu menevän tähän kovaan kaaliin sitten millään. Kurkussakin tuntuu olevan joku outo kaktus ja väsyttää ihan törkeästi. Mun elimistö selkeästi hylkii näitä koeviikkoja kun tuntuu että aina koeviikolla rupeaa jotain ihme tautia pukkaamaan :)

Nyt ei muuta kuin pänttäämään oman äidinkielen saloja, vaikkakin sekin tuntuu jo ihan vieraan kielen opiskelulta, huhhuijaa!
Mitäpäs teidän tiistaipäivään kuuluu?


Pusero Flash, topit Flash ja H&M