Tänäänkin ehdin Sokkarille vasta töiden jälkeen iltasella, joten nähtäväksi jää mitä sitten jäljellä enää on, mutta päivän katsastettavat näyttäis tältä:

Levikset! Kuinka nostalgista olisikaan ostaa Levikset! Katselin taannoin Ellokselta kokotaulukkoa aikomuksenani tilata Levikset ja taulukon mukaan olin kokoa XL. Olenhan kuitenkin 154cm pitkä, normaalipainoinen ja tottunut käyttämään kokoa S. Jäi housut tilaamatta sen verran arpomista oli koon valinta. Nyt voisi käydä Sokkarilla ihan sovittamassa oman koon. Hintakin olisi ihan kohtuullinen nyt.

Juoksupaidalle olisi tarvetta. Huomasin taannoin etten omista ainuttakaan pitkähihaista urheilupaitaa!

Globe hopen kukkarot on vaan niin söpöset! Mutta mielestäni melkoisen hintavat...

Iconin avokkaat täytyy käydä kyllä kokeilemassa. Nuo vaaleanpunaiset olis aikas herkut!

Eniten kiinnostuin kuitenkin tästä (tosin jo keskiviikkona myyntiin tulleesta) We care Iconin Party Wear Glow Highlighterista. Löytyykö kokemuksia? Miten tuota käytetään ja toimiiko?

Nyt siispä ostoksille Sokoksen verkkokauppaan!

Minä yritän olla tehokas ja siivota tämän läävän ennen iltavuoroon menoa. Antakaa anteeksi nämä kuvankaappauspostaukset, yritän saada eetteriin pian ihan oikeitakin kuvia ja juttuja, kunhan tämä hemmetin kiire vähän helpottaa, vielä pitää jaksaa vähäsen painaa! Viikonloppu on vielä melkoisen kiivastahtinen, sitten alkaa vähän hellittää ja alkaakin pian taas koeviikko lähestyä. Miten hemmetissä tää aikaa kuluukin näin nopeasti!! Tämäkin viikko suhahti ohi ihan huomaamatta.

Nyt ei muuta kuin joka ikinen iikka nauttimaan (toivottavasti) aurinkoisesta viikonlopusta! Mitäs teillä on suunnitelmissa viikonlopuksi? Hölläilyä vai hommia?


*Postaus sisältää mainoslinkin*