Muistattekos kun esittelin Tiimarin alesta löytämiäni höyhenköynnöksiä?
Nyt ovat höyhenet ihan oikeasti päässeet käyttöön! Varmaan eka kertaa ikinä (!?) meillä on pääsiäiskoristeita! Ostin ohraakin pussillisen jo kaiketi kolme vuotta sitten, mutta nytpä pääsi sekin multiin. Piti ihan soittaa äitille et mites tää kylvöhomma nyt menikään kun viimeks oon tarhassa joskus 30 vuotta takaperin pääsiäisruohoa kylvänyt :)


Ihan ei neiti aikataulun ruoho vielä viherrä kun kylvö tapahtui ehkä hivenen myöhässä... Mutta näistä eilisistä kuvista tilanne onkin jo vähän edistynyt. Ties vaikka pian tipusetkin pääsevät pomppimaan vihreään ruohoon! (Kyllä, ostin tipusiakin!)


Mulla ei ole ikinä kotona ollut pajunkissoja ja mietin että varmasti lapsena viimeksi olen niitä hipelöinytkään. Voi miten ne onkin suloisia ja pehmoisia kuin pienen kissantassut!


Intaannuin sitten vallan ja käväisin uudestaan Tiimarissa josta parilla eurolla hain olohuoneen kynttelikön koristeeksi tekonarsisseja. Olivat kyllä niin kiva piriste tuonne tummaan olkkariin, että taidampa katsella kesäksikin tuohon jotain kukkasia.

Tämä tätihän siis vallan villiintyi pääsiäisestä vaikken sen kummemmin pääsiäistä vietäkään. Nyt vaan tuntui ihan kivalta ostaa jotain kausikoristetta vaikken aikaisemmin olekaan tälläistä harrastanut. Vaikkakin joulukin  joulupalloinnostuksineen antoi jo vähän esimakua että jotain muutosta tähän mun juhla-angstiin on tuloillaan. Ikä tekee tehtävänsä :) Jos kuitenkin alan keräillä jotain posliinikissoja niin sitten huutakaa hep, silloin on tää vanhanpiian elämä mennyt jo vähän liian pitkälle :)

Mites teillä, tykkäättekö koristella tai muuttaa asioita kodissa ja sisustuksessa kausittain tai juhlapyhinä?