Kolmekin ihanaista naista, Irina White & Fresh -blogista, ~S~ Beauty of lifesta ja JuttaEmilia Dream tomorrow - Live today -blogista antoivat minulle tunnustuksen jossa pitää kertoa itsestään 8 uutta asiaa. Kiitos naiset ihanaiset! Näitä faktojahan on täällä pöytään ladeltu ennenkin, mutta koska ihmisen perusluonteeseen kuuluu luontainen halukkuus puhua itsestään, niin kyllähän tähän tartutaan! Osui nyt niin hyvään saumaankin kun tästä kuumeisesta päästä ei oikein mitään järkevää irtoa eikä koneella oikein jaksa istuakaan.

Eli tässäpä tulee!
1. Ostaessani kaupassa jotain, en voi ostaa päälimmäistä tai etummaista tuotetta. Tiedättehän, se eka lehti on luettu ja eka dödöpurkki suihkittu ilmaan "testerinä".

2. Olen muuttanut pois kotoa 16-vuotiaana ja asunut siitä asti aina yksin. Mulla on siis melkoisen piintyneet tavat ja tottumukset ja olisi aika vaikea kuvitella että pitäisi ottaa joku ukonköriläs tänne sotkemaan mun kuvioita :D

3. Olen sairastanut nuorena keskivaikean masennuksen. Sairastin monta vuotta ja jälkeenpäin ajateltuna se aika kasvatti minua ja opetti minulle paljon itsestäni.

4. Olen alkanut nyt uudestaan, vuosien jälkeen, haaveilla kirjoittamisesta ammattina. Lukio on antanut uuden potkun tälle haaveelle. Kirjoittaminen sujuu taas ja olen saanut tosi hyvää palautetta!

5. Muutenkin lukio on sujunut ihan huikean hyvin! Olen saanut kymppejä, ysejä ja muutaman kasin. En olisi koskaan uskonut että mä pärjäisin näin hyvin!

6. Minulla on ollut ajokortti 18-vuotiaasta saakka mutta en ole ajanut autoa 2-vaiheen jälkeen, enkä enää uskalla. Olen siis bussien armoilla, ikuisesti.

7. Ala-asteen aikaiset luokkakaverini seikkailevat jatkuvasti unissani. Miksiköhän? Jos joku uniasioihin perehtynyt lukee tämän, niin kerro mulle miksi hengaan tuon porukan kanssa?!

8. Mulla on kolme tatuointia. Vanhimmat kuvat ovat jo viitisentoista vuotta vanhoja, miten tää aika rientääkään! Haaveissa olisi saada ainakin yksi kuva lisääkin...

Olipas se vaikeaa, mutta ehkä mä jotain uutta sain keksittyä :)
Minä ojentelen tätä seuraaville ihanaisille blogeille:

Kirpparikeiju
Everything has beauty
Tilauksessa elämä
Dear moments and me
Shoe lover
Nonnula
Fiilistelijän pilvilinnoja
Hanna's powderroom

Ja saavatpa kaikki halukkaat muutkin napata tämän mukaansa. Vinkkailkaahan jos teistä voi tulla lukemaan uusia juttuja! :)

Kuva: Google