Niin se helmikuu humpsahti ohi ja unohtui taas kuun vaihteessa tämän haasteen tekeminen. Kootaanpa helmikuu nyt kuitenkin viikon jälkijunassa.

Helmikuu

- Päivän väri, mikä väri tänään hallitsi? Aihe on vapaa; mieli, koti, pukeutuminen?
- Juomat, eli mitä kaikkea tuli tänään kulauteltua!
- Paras biisi, luultavasti kuulit tänään jossain musiikkia, mikä niistä sävelistä oli päivän pelastus?
- Hiukset, elikkä vaikka tukka olisi ollut kuinka sekaisin, tänään paljastetaan blogimaailmalle miltä kutrit tänään näytti!


Päivän väri
Turkoosi, melon, lime. Sen värisiä uutuuksia saapui eilen töihin ihan hirmuinen määrä. Puseroita, tunikoita, neuleita, housuja... Näinköhän mä uniakin näissä väreissä...?
Kotiin sen sijaan himoitsen kovasti uutta väriä; mustaa keittiöön, minttua ja vaaleanpunaista makkariin ja shampanjanväriä olkkariin...

Juomat
Viime aikoina eniten on mennyt vettä, Viisi hedelmää -mehua, punaviinimarjamehua, teetä ja muutama kuppi kahvia päivässä.

Paras biisi
Olkoon se nyt sitten se Hei Scully! Muuta täällä ei viime aikoina ole kuultukaan :)

Hiukset
Ehei... Ei tule kuvaa :)
Mutta hei, kampaaja on varattu, wohooo! Kuun lopussa saattanen esitellä lopputuloksen. Tämä onkin muuten eka kampaajakäynti tänä vuonna, viime vuonnahan värjäyskertoja kertyi kaikkiaan kaksi. Ei enää tyvikasvua, yes!!

Letkeää lauantaita!
Minä lähdenkin tästä iltavuoroon töihin ja illalla pääsen pällistelemään siskon ja miehensä uutta asuntoa. 
Mitäs teillä on suunnitelmissa?

Ps. Pakko hehkuttaa vielä; viime jakson arvioinnit paukahtivat näkyviin ja historiasta sekä psykologiasta paukahti molemmista 10! Unfuckin'believable! Hyvä meikäläinen!!!!