Kylläpäs tuo helmikuu sujahtikin sukkelasti ohi! Vastahan minä keksin aloittaa tämän kosmetiikkapurkkien vähennyksen ja nyt onkin jo toisen postauksen aika. No, sen verran sukkela oli tuo helmikuu tosiaan ettei moni puteli ehtinytkään tyhjentyä, muutamat jäi ihan siihen hilkulle mutta rehellisyyden nimissä pääsevät vasta maaliskuun pussiin :)

Dermosilin kuoriva suihkugeeli ei ole, kuten kuvasta näkyy, edes loppunut. Purkin kaivaminen esille ja uudelleen käyttöönotto sen sijaan osoittivat purkin sijoituspaikaksi roskiksen. Ties kuinkahan monta vuotta vanha tuokin oli... Hyh hyh mikä haju! :/

Oikeasti loppuun kuluivat sen sijaan Aussien Miracle moist shampoo ja Adidaksen Fruity rhythm dödö. Aussien shampoo oli ihan kiva perusshampoo, ihana tuoksu jonka perusteella varmasti ostan uudestaankin jos tarjouksessa sattuu olemaan. Tämäkin puteli on kaiketi noin 1,5v vanha, aika kauan kestänyt kun käytössä on useita shampoita samaan aikaan...
Adidaksen dödö on ihan helmi löytö! Ostan varmasti uudestaan jahka kaappi vähän tyhjenee muista dödöistä. Vaikkakin mulla on sellainen fiksaatio noiden dödöjen kanssa, että käytössä on oltava kerralla useampi kuin yksi, tuoksut muuttuvat mun nenässä pahaksi ja täytyy vähän vuorotella. Mutta tätä kyllä uudestaan, ehdottomasti niin ihanan tyttömäisen tuoksun kuin toimivuutensakin ansiosta!

Oliko teille tuttuja tuotteita?

Kiitos muuten eiliseen luonnonkosmetiikkaa käsitelleeseen postaukseen tulleista vinkeistänne! Mä alan todella innostua noista tuotteista, hurjan siistiä! Nyt vaan kulutellaan näitä entisiä varastoja vähemmäksi ja sitten pikkuhiljaa aloittelen kokeiluja ja katsastellaan mitä iho sanoo uusista tuotteista! Can't wait! :)