Se on kuulkaas loppusuora enää ennen juhannusta! Enää tämän jälkeen KOLME kuvaa ja sehän ei oo paljon mittään! (Ei sitä ehkä just nyt tästä lumen määrästä uskoisi... Mutta ei kait sentään koskaan juhannuksena ole lunta ollut?)
Tältä näytti toissapäivänä kun lunta pyrytti tulemaan ihan kunnolla. Laitampa tähän koko kertyneen kuvasarjan ihan täysikokoisina tällä kertaa kun tuo kollaasien tekeminen on edelleen jäähyllä reistaavan koneen vuoksi.

Helmikuu

Tammikuu

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Tule jo kevät, tule! Tai vaikka siirryttäis ihan suoraan kesäänkin, niin ei haittaa yhtään!

Viikko on ollut melkoista rämpimistä tämän edelleen heikon ja totaalisen voimattoman olon kanssa. Olen ollut ihan törkeän väsynyt ja illalla kotiin tullessa täysin kykenemätön muuhun kuin tuijottamaan eteeni lasittunein katsein. No, onneksi ei enää nokka vuoda eikä tartte aivastella vatsalihakset pinkeenä yötäpäivää! 
Tänään on onneksi perjis elikkäs on se päivä kun myymälään saapuvat ihanaiset uutudet! Mä oon kuin lapsi jouluaattona siellä laatikoiden kimpussa :) Meillä on myös kauppakeskuksen muotipäivät ja vaikkas mitä kivaa luvassa, saas nähdä jos menisin bloggajiakin tapaamaan :)

Ihan mahtavaa viikonloppuna pullanmuruseni!