Olen ottanut nyt tavaksi aloittaa vapaapäiväni ihanaisilla makukahveilla. Ensialkuun olen herkutellut synttärilahjaksi saamallani Pentikin Tiramisu-kahvilla ja seuraavana on odottamassa töistä saatu Pentikin Suklaa-amarettokahvi. Tämä ihanainen herkku tuo vapaapäiviin jotenkin sellaisen vähän tavallisuudesta poikkeavan jutun. Niin hyvää ja kaikista parhaimmalle se maistuu tietenkin uudesta Piilopaikka mukista!

Tänään onkin tiedossa oikea rentoutuspäivä. Tuttavani tulee tekemään mulle intialaisen päähieronnan ja perään hän harjoittelee vielä rentoutushoitoa. Tyypilliseen vapaapäivän meininkiin kuuluu tietysti muuten täyteen menemisiä tupattu päivä ja rästissä olevat koulutehtävät. Viikonlopun aikana koulujutut ei yllättäen edistyneet yhtään mihinkään, vaan eilinenekin päivä hurahti kokonaan Ikean reissulla ja kierrellen huikean kivoissa Kuopion Matkuksen kaupoissa, mutta niistäpä lisää myöhemmin. Laitan sormet kyynärpäitä myöden ristiin että iskä tulisi tänään loihtimaan tuosta iiiiisosta pahvilaatikosta jotain keittiöön ;) 
Pysykäähän kuulolla huomennakin, on nimittäin blogin 1v synttärijuhlien aika, ja aikas kiva juttu on luvassa sen kunniaksi!