Jihuuuuu, vihdoin on keittiössä alkanut tapahtua! Ehei, lamppu sentäs ei vielä ole päässyt tulevalle paikalleen pöydän suuntaisesti... (Ja yhä edelleen kävelen lähes päivittäin siihen...Iskä psst! Lapsella on kohta kallo halki!)

Sinnehän on ilmestynyt korkeakiiltoinen valkoinen Expedit!

 Nyt on tasojen ja lieden päällystät tyhjentyneet purkeista ja muusta sälästä. Ihanaa kun pääsee tekemään ruokaa ilman että tarvitsee tyhjentää pöydälle tilaa! Keittokirjatkin löysivät ihan ekaa kertaa paikan sieltä missä niitä tarvitaan. Kaapin perältä jostain eteisestä niitä kun harvemmin tuli kaivettua esille.

Cokissälä ja muut purkit löysivät heti paikkansa hyllyköstä. Tilaakin on vielä uusillekin hankinnoille ;)
Mietinnässä on tuohon Expeditiin mahdollisesti muutama kaappi tai laatikkokin, jos keksin säilyttää siinä jotain minkä voisi laittaa piiloon.

Tavarat hakevat vielä kovasti paikkaansa, mutta nyt ihanuuteni ovat nyt yhdessä paikkaa ja esillä, kuten toivoinkin. Olen kyllä tuosta ostoksesta niin hurjan iloinen ettei tosikaan. Paitsi että se oli tarpeellinen ja järkevä ostos on se myös kaunis! Ihana kiiltävä pinta josta saa olla mikrokuituliinan kanssa hinkuttamassa jälkiä koko ajan :)

Ihan kommelluksitta ei selvitty tästä ostoksesta. Olin tehnyt jo ostopäätöksen tuosta hyllystä ja jouduin odottelemaan tuskaiset pari viikkoa eteenpäin että iskällä tulisi käyntiä Ikean suunnalle. Kun vihdoin eräänä kouluiltana tulin kotiin innosta pomppien odottaen että uusi hylly siellä odottaa koottuna, vastassa olikin pahvilaatikko. Itku tirahti silmäkulmaan kun vielä totesin laatikon pitävän sisällään neljälaatikkoisen Malmin! Ei olleet iskällä silmälasit mukana Ikean reissulla... Voi elämän kevät! Ja taas jouduin odottelemaan kunnes siskon kanssa retkeiltiin viikko sitten Kuopioon ihan vain vaihtamaan hylly oikeaan, huhhuh! Tarvittais kyllä oma Ikea tänne tuppulaan niin ei olis elämä näin vaikeeta! :)

Keittiössä puuhastelu tosiaan jatkuu, kunhan lamppu saadaan paikalleen, on meininki jo ihan eri. Seuraavana projektina keittiö saa uudet verhot ja uuden värin seinään! Can't wait!

Mutta mitäs sanotte Expeditistä?

Ja hei, mullehan saa aina vinkkailla noista Cokis ym. samanhenkisistä tavaroista, jos jossain satutte kivoja bongailemaan! Olen superiloinen kaikista vinkeistä :)