Työpaikan vieressä sijainnut K-kauppa lopetti toimintansa hiljattain ja heti ensimmäisestä loppuunmyyntipäivästä alkaen kauppa möi kaikki tuotteet -30% alella ja myöhemmin vielä 50% alella. Tämä tarjoushaukka kuuli alesta vasta samana aamuna, joten kunnollinen toimintasuunnitelma kauppaiskua varten jäi tekemättä ja menin paikalle tunti avaamisen jälkeen. Ajattelin ostaa nopeasti edes jotain mieleentulevaa jota kuitenkin ostaisin muutenkin. Mutta ensimmäisen tunnin aikanahan esimerkiksi vessapaperit oli myyty kaikki, pesuaineista, astianpesuaineista ja muista ensimmäisenä mieleen tulleista tuotteista oli vain rippeet jäljellä! Nopeat pirulaiset!


Kolme kassaa paukutti ostoksia menemään hihnoilla mutta jonot kassoille olivat silti melkoiset. Kierrokseni lyhyellä ruokatunnilla oli tosiaankin nopea ja suurin osa ajasta kuluikin jonottaessa kassalle. Mutta jotain sieltä mukaan tarttuikin, mm. talouspaperia. pesuainetta, huuhteluainetta, puuroa, riisiä, huulirasvaa, varsiteriä jne. Tuli hyvä mieli että joskus sai ruokaostoksiakin vähän halvemmalla tehtyä! Vai oletteko usein päässeet ruokakauppaan jossa kaikki on hyvässä tarjouksessa?

Pistikin miettimään, että miten paljon sitä rahaa tulee syydettyä tuonne ruokakauppaan. Varsinkin nykyisin kun menen sinne hemmetin kauppaan joka päivä, ihan älytöntä rahanmenoa! Yhden maitopurkin hakureissulla mukaan tarttuu aina jotain muutakin. Paremmalla suunnittelulla, vaikka viikon ruokalistan suunnittelulla, tarjousten vilkaisemisella ja sillä että kauppaan ei mennä nälkäisenä olisi säästetty pitkä penni tässä taloudessa! Pakko rueta joku järki keksimään tähänkin hommaan tai syön itseni vararikkoon!

Tsekkaatteko te ruokakaupan tarjoukset tai suunnitteletteko muuten ruokaostoksia?