Ompahan melkoista menoa ollut tämä viikko! Tiistaina oli vihdoin pitkään odotettu ihotautipolin käynti
näiden (taas!) tulehtuneiden käsien kanssa. Nyt tuntui että vihdoin kun lääkäri näki kädet pahimmillaan aloin saada ihan erilaista hoitoa ja kohtelua. Näki varmaan ihan naamastakin että valvottuja öitä on takana... Nyt lääkäri lupasi että nämä kädet saadaan kuntoon ja mua ei jätetä enää oman onneni nojaan. Ihanaa!

Uusi antibioottihan sieltä tietenkin tuli ja lisäksi kortisonia sekä sisäisesti että uutta rasvaakin. Lisäksi mut passitettiin hoitajalle, jossa käsiä kylvetettiin violetissa aineessa joka tappaa bakteereja ja kuivattaa auki olevia kohtia. Sen jälkeen kädet peiteltiin keinoihon tapaisella sidoksella ja päälle laitettiin valkoiset puuvillahanskat. Melkoisena taikurina olen siis liikuskellut :) Eilen oli uusi kylvetysaika hoitajalle mutta kädet olivatkin jo niin hyvässä kunnossa että kylvetystä ei tarvittu. Uutta kortisonia vaan ja sidokset ja hanskat päälle. Tiistaina menen jälleen sairaalaan ja sitten lääkärikin tulee vilkaisemaan käsiä uudestaan ja katsotaan mikä on tilanne. Yksi kontrolli varataan vielä pidemmän ajan päähän jolloin käsien tilanne tsekataan uudestaan. Tämähän on tosiaan nyt kolmas antibioottikuuri peräkkäin näihin räpylöihin ja joka kerta tulehdus on lehahtanut uudestaan kuurin loputtua. Vähän skeptisesti siis itse suhtaudun, mutta toivon kyllä kovasti että nämä violetit pillerit nyt auttaisi!

Onnistuin viikolla kehittämään itselleni myös melkoisen Daim-himon. En muista koskaan ennen ostaneeni Daimia tai edes tykänneeni siitä erityisesti. Nyt erehdyin yhtenä iltana koulukaverilta maistamaan palasen ja nyt olen sitten suu väärällään rouskutellut Daimia menemään. Nams!

Tänään onkin tiedossa työpäivä ja sitten pitäisi alkaa tosissaan tarttua tuohon psykologian kirjaan. Eilen kun onnistuin tarttumaan vaan kaappien siivoukseen ja kirjojen järjestelyyn... Huomiseksi jos saisin tännekin kuvia keittiön uusista kuvioista! Kummasti sitä taas keksii kaikenlaista kun kokeisiin pitäisi lukea! Keskittyminen on taas tosi vaikeaa kun päässä poukkoilee miljoona muuta asiaa, huoh! Löytyykö hyviä vinkkejä, miten keskittyä lukemaan? Oletko käyttänyt itse jotain tiettyä tekniikkaa opiskellessasi ja lukiessasi kokeisiin? Tai ylipäänsä miten pysyä hereillä kirjan kanssa?