Näin se on, huppista vaan, taas yksi kuukausi vierähtänyt haasteessa matkalla kohti kesää! Ihan tajutonta että neljä kuvaa on jäljellä ja sitten se juhannus todellakin koittaa jo! Huhhuh, miten nopeesti tää talvi onkaan mennyt!

Aika samanlaiselta on tuo maisema näyttänyt ikkunasta koko lumisen kauden ajan :)

Tosiaan, aika on liitänyt viime aikoina siihen tahtiin, että heikommat ei ole mukana pysyneet. Kuvittelin että koulussakin ollaan jakson alkupuolella ja koeviikkoon on useampi viikko aikaa. Mutta kappas, kokeita pitäsi pystyä tekemään jo ensi viikolla! Plus että tehtävänä olisi psykan kotiessee, historian portfolio, matikan harjoittelu sen psykan kokeeseen lukemisen lisäksi... Aikataulujen kruunaamaton kuningatar B ilmoittautuu :/ 

Seuraavaksi alkava jaksohan on muuten tämän kouluvuoden toisiksi viimeinen ja jos tahti tosiaan pysyy näin hyvänä olen paukuttanut menemään eka vuoden aikana jo puolet lukion kursseista. Vastahan mä aloitin koko lukion!! Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin että pää kestää nämä viimeiset pari jaksoa! Opintosuunnitelmaankin on jo kirjattu viiden aineen kirjoitukset, voi jännitys!