Heippa pupuseni! Ihan mahtavaa tätä vuotta!
Kuinkas vuodenvaihde siellä sujui? Minä käperryin töitten jälkeen potkupuvussani sohvalle ja olin valmis yhdentoista aikaan jo menemään nukkumaan. Sitkuttelin hereillä kuitenkin ja puolenyön aikaan istuskelin parvekkeella kuuman kaakaon kanssa ihailemassa raketteja. Meneehän se näinkin :)

Hetkeksi palataan vielä viime vuoden puolelle, vaikka joulusta jo onkin aikaa mun on ihan pakko esitellä teillekin miten huippukivoja lahjoja pukki mulle toi! Muistattekos mun lahjatoivelistan? Pukki oli kyllä lukenut sitä tosi tarkkaan, niin moni mieluinen toive sieltä toteutui! Ihan huippuja lahjoja!

Ja mikä määrä, hyvä että tuohon sohvalle mahtuivat!


Tarpeellista kotiin ja itselle;
lakanoita, äitin virkkaamat korit ja pannunalunen, lisää Kivi-tuikkuja, kynttilöitä, Savonia-jälkiruokalusikat, servettirenkaat, vedenkeitin, kosmetiikkaa, teetä ja tyrnijauhetta...

Teemat täydentyivät kahdella uudella koolla entisten lisäksi. Lisäksi ihanat harmaat Kastehelmi kulhot!

Pimeisiin kuvaushetkiin kameralle jalusta ja niska- ja selkävaivaisen unelma, kipukoukku!

Vuosi sitten odottelin Muppet elokuvaa saapuvaksi elokuvateattereihin, mutta tänne asti elokuva ei koskaan tullut. Mutta nytpä se on mulla ikiomana!


Toivomani H&M sairaalayöpuku (eikö se näytäkin ihan samalta kuin osaston yökkärit?), pörrösukkia ja kännykkähanskat. Ja vaaleanpunaiset söpöläiset, Reinot <3 

Kiitos vielä kaikille rakkaille ihanista lahjoista, olen näistä super, super onnellinen <3

Ja hei, pysykääs kuulolla, pian polkaistaan käyntiin uuden vuoden arvonta!