Pitkä odotus palkittiin kun sain vihdoin ostettua töistä himoitsemani untuvatakin! Iskin silmäni takkiin jo marraskuussa mutta takin alkuperäinen hinta, 159,90€ esti edes ajattelemasta takin lämpöön kietoutumista. Alen alkaessa aloin miettiä yhä tarkempaan ostokseni tarpeellisuutta... Rahaahan ei varsinaisesti tällä hetkellä ole, mutta jouluna mummolta saatu raha odotti vielä sijoituskohdetta :)

Ja niinhän siinä kävi, että kun aleprosentti tarpeeksi kasvoi, minulla oli mahdollisuus tämä ihanuus ostaa! Perustelin itselleni, että laadukas untuvatakki on kuitenkin useamman talven sijoitus ja tälläinen oikea lämmin takki multa on puuttunut. Vaikka Tovesta tykkäänkin, on tämä untsikka nyt oikea lämmin ja pitkä takki kovin pakkasiin. Tulkoon pakkaset, nyt tarkenee!Takki sisältää untuvaa ja höyhentä ja tuntuu niiiiin ihanalta päällä. Pintamateriaali on ihanan pehmoista ja kevyttä. Ei kiristä eikä purista eikä olo tunnu takissa Michelin-ukolta.


Takissa on iso lämmin kaulus jonka voi nostaa ylös melkein kuin hupuksi. Takki päällä tuntuu kuin olisi kietoutunut lämpimään kevyeen pumpulipeittoon!
I'm in love! <3

Ja että paljonko tämä ihanuus kustansi? Arvatkaapas!?
39,98€ !

Mitäs tykkäätte?