Täällä iski eilisen sisustussuunnittelurupeaman johdosta ihan tosi vakava sisustuskärpäsen purema omankin kodin suhteen! Keittiö olisi se ongelmakohta joka huutaisi apua ihan tosi pikaisesti, mutta en vaan tunnu löytävän mieluista säilytyskalustetta sinne. Ajattelinkin kysyä neuvoja tai vinkkejä teiltä.

Pöytätilaa on keittiössä tosi vähän ja ongelmana onkin juuri mun purkkien keräilyvimma... Inhoan kun vähäkin pöytätila ja ruokapöydän pääty on tungettu täyteen purkkeja ja ruokaa laittaakseen joutuu lastaamaan sälän pois pöydiltä. Haluan siis pöydät puhtaaksi mutta kuitenkin tiettyjä juttuja esille. Keittiön remppahan tulee jatkumaan vielä valkoisten kaappien osalta ja ne tulevat vaihtumaan korkeakiiltoisiksi, eikä tämän keittiön vasemman puolen kohtaloakaan ole kiveen hakattu, ties vaikka laittaisin siihenkin kaapit. Joten tämän pikkusäilytyshätäapuratkaisun ei tarvitse olla mikään loppuelämän ratkaisu.

Tällä hetkellä vasemmalla seinustalla on siis oikein hyvin tilaa. Tulevalle kalusteelle olisi oikein hyvä paikka heti sisääntulon vasemmalla puolella. 

Paljoa en vaadi;
Leveys maks 120, syvyys maks 40
väri musta/korkeakiiltoinen valkoinen tms.
säilytystilaa, mutta mahdollisuus laittaa Coca Cola ym. vintagesälää myös esille
halpa hinta ja/tai osamaksumahdollisuus plussaa

Antakaahan ideoiden ja tuote-ehdotusten lennellä ja ehdotelkaa! Ihan kaikkea saa ehdottaa!
Mitä tuohon laittaisitte?