Lueskelin eilen päättyneeseen arvontaan tulleita kommentteja illalla vielä kertaalleen ja väkisin kyllä veti suupieliä kohti korvia. Kyllä mulla vaan on ihania lukijoita, ja mikä määrä! <3 Huhhuh! Mä en todellakaan olisi vuosi sitten uskonut tälläistä lukijajoukkoa koskaan tavoittavani! Kävijämäärät blogissa on kuitenkin päivittäin ihan moninkertaiset ja olisi ihan hurjan siistiä jos kaikki siellä piilossakin blogiani lueskelevat klikkaisitte mukaan lukijaksi ja vaikka kertoisitte jotain itsestänne.

Itse tein uuden vuoden lupauksen, että ryhdistäydyn kommentoimaan enemmän blogeissa joissa vierailen. Kun itse bloggaa, tietää miten ne kommentit on ihan parasta tässä koko hommassa, se vastavuoroisuus, että saa jutustella ja tutustua. Jätän vaikka pienenkin puumerkin käynnistäni, se on kuitenkin jokaiselle bloggaajalle varmasti iso juttu, eikä omaa kommenttia saisi pitää tarpeettomana tai nostaa omaa rajaa kommentoille liian korkealle. Kommentti voi olla vaikka vain hymiö, joka kertoo kirjoittajalle, että joku on lukenut, ihan pienellä asialla voi antaa toiselle paljon. Olisi niin kiva kuulla enemmänkin omistakin lukijoistani ja oppia tuntemaan tyyppejä nimimerkkien takaa! Itse en ainakaan pidä yhtäkään lukijaa itsestäänselvyytenä ja olen ihan uskomattoman kiitollinen että mun höpötyksillä on tälläinen määrä lukijoita, se on jotain ihan käsittämättömän hienoa!


Arvontaan tulleista kommenteista löytyi monta hyvää kehitysehdotusta ja ne pidän korvan takana ehdottomasti! Sisustusaiheista jutuista tykättiin erityisesti ja siihen osa-alueeseen tulenkin panostamaan varmasti enemmän tulevaisuudessa. Blogia pidettiin yleisesti positiivisena, mielenkiintoisena ja monipuolisena mikä oli mahtavaa kuulla! Kyyneltä pukkasi silmäkulmaan kun kommenteissa kerrottiin blogin olevan elämänmakuinen ja kirjoitustyylistäni tykättiin, awwww <3 Näin vajaan vuoden kirjoittelun jälkeen tunnen olevani omimmillani, olen löytänyt oman juttuni ja blogini on muodostumassa juuri sellaiseksi kuin unelmissani sen kuvittelin ennen aloittamista olevankin! Tässä on yksi iso unelma toteutunut!


Nöyrin kiitos
joka ikiselle iikalle jotka teette tämän mahdolliseksi, olette ihania ja tärkeitä! <3

Blogin synttäreitä vietetään siis ensi kuussa, mutta tänään pätkähtää tälle pikkuneitille mittariin yksi vuosi lisää. Tässä iässä se on jo aika surkeeta kun ei muista edes enää paljonko täyttää :D

Ihanaa viikkoa mussukat!


Pssst!
Ja että tervetuloa vaan keski-ikä kun tällänen biisi soi heti päässä kun silmät saa auki aamulla. Voi morjens!


Kuvat: we<3it