Kiireisen emännän keittiössä valmistui taas helppoa ja maukasta arkiruokaa. On taas tullut viime aikoina syötyä ihan liian paljon eineksiä (YÄK!) varsinkin töissä eväänä. Tämä on taas yksi niistä asioista joissa pitää kunnostautua tänä vuonna... Kiireisenä ja laiskuuttaan tulee ensinnäkin tuhlattua törkeästi rahaa eineksiin ja toisekseen se einesten sisältö on ihan jotain järkyttävää eikä sopisi ihmisravinnoksi ollenkaan...

Kaipasinkin väriä ja oikeaa makua ruokaan ja näin valmistui herkullinen kanapannu. Satsi on sen verran reilu, että tästä riittää moneksi päiväksi evääksi, eikä annokselle jää hintaa paljoakaan. Aikaa valmistukseen menee sen verran kuin riisit kypsyvät. Helppoa ja nopeaa ja niiiin herrrkullista!

Kollaasin kuvat: Google


Kanapannu

riisiä

450g kanasuikaleita
1 kesäkurpitsa
1 suippopaprika
5 rkl aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
suolaa, pippuria, yrttimaustetta, valkosipulia

Laita riisit kiehumaan. Paista sillä aikaa pannulla kanasuikaleet, lisää paloitellut kesäkurpitsa ja paprika. Lisää lopuksi tomaattikuutiot. Mausta ja hauduttele hetki ja lisää tarvittaessa öljyä/tilkka vettä. Kun riisi on valmista, yhdistä. (Pakkohan näitä ei ole edes yhdistää, mulla on vaan tapana sötköttää kaikki keskenään niin lapioiminen suuhun sekä annosrasioihin on helpompaa :) )

Millaisia arkiruokia teillä syödään ja mitä tykkäätte syödä eväänä töissä?