Tai no eivät nämä ihan uusiakaan ole, tässä aiemmin syksyllä ostettuja, mutta vielä täällä esittelemättömiä ainakin :) Työvaatekriteereiksi olen asettanut itselleni mukavuuden, yhdisteltävyyden ja monikäyttöisyyden. Kaikkia näitä vaatteita käytän myös työn ulkopuolella ja melkoisen ihania juttuja olen löytänytkin! Violetit farkut on niin ikään omasta mallistosta ja ne onkin aiemmin esiintyneet kuvissa täällä.

Eka paita löytyi alesta. Ihana rentoilupaita. Kauppakeskuksessa tarkenee hyvin lyhythihaisellakin, mun vaan on pidettävä niskan takia huivia kaulassa.


Toinen paita on loppuvuoden mallistoa. Etuosa on kiiltävää materiaalia ja hihat ja takaosa ihanan pehmeää trikoota. Takaosa on vähän etuosaa pidempi. Menee hyvin arkena mutta myös vähän parempana yläosana. Itse taidan päätyä laittamaan tuon päälle joulunakin.

Ja arvatkaas, vielä tässä joulua odotellaan, mutta liikkeeseen on tullut jo kevät! Kovaa vauhtia kevään uutuuksia tulee ja olen jo ehtinyt vähän ostaakin... Voi mitä ihanuuksia! Mutta kevään uutuuksista lisää toisella kertaa.

Vaatteet: Flash