Olen aika merkkiuskollinen ja kaavoihin kangistunut, joten vanhan tutun tuotteen vaihtaminen uuteen vieraaseen on mulle ärsyttävä prosessi, varsinkin jos kokeilu ei olekaan onnistunut. Aikaisemmin luotin Lorealin vaahtoaviin ja geelimäisiin kasvoputsareihin. Sanomattakin on kai selvää että atoopikon ei pitäisi olla suurinpiirtein edes samassa tilassa tälläisten kuivattavien putsareiden kanssa, saati vaahdottaa muutenkin kuivaa ja arkaa naamaansa tälläisillä. Mutta minä tykkään pestä naamani, vesipesu sen vaan olla pitää. En jaksa puljata puhdistusmaitojen ja vielä vähemmän kasvovesien kanssa. Kuivakas naamani sanoikin ison kiitoksen kun taannoin löysin Sokokselta poistuvien tuotteiden korista alessa tämän ihanaisen samettisen Bio Richin meikinpoistovaahdon. Poistuvien tuotteiden ostaminen on vähän tyhmää, koska jos ostos osoittautuukin helmeksi, ärsytys on entistä isompi kun tuotetta ei enää saa. Näin luulin käyneen tämän vaahdonkin kanssa. 


Tampereelta se kuitenkin löytyi! Tokmannilta hurjaan 4 euron hintaan. Nyt onkin sitten ratsattava oman kylän Tokmannit ja hamstrattava vaahtoa varastoon! Tästä on tullut mun ehdoton luottopesuri!


Toinen mullistus kasvojen puhdistuksen saralla tapahtui silmämeikinpoistoaineen osalta. Olen vuosia vannonut Maybellinen vedenkestävän meikin poistoaineen nimeen vaikkakin viime aikoina olen kironnut sitä ettei ripset puhdistu kunnolla ja tuntuu että silmiä saa hangata iltaisin voimiensa takaa. Aamulla ripsentaivuttimet ovat kuitenkin täynnä ripsarin jämiä ja ripset katkeilevat ja irtoilevat. No, nytpä reissuun lähtiessä putsari sopivasti loppui ja marssin Tampereella Stockalle uuden ostoon. Mutta hyllystäpä ei Maybellinea löytynytkään. Ou nou! Päädyin Nivean vastaavaan, joka osoittautuikin ihan huipputuotteeksi! Paljon pienemmällä vaivalla ja hankauksella ripset puhdistuvat kunnolla ja järeämmätkin kajalit ja glitterit ovat hetkessä tipotiessään. Ihan mahtavaa! Joskus se vaan kannattaa astua pois omalta mukavuusalueelta :)

Mitäs teidän kasvojen puhdistukseen kuuluu? Harrastatteko tälläistä kaksoispuhdistusta kuten minä vai millainen puhdistusrituaali teillä on?