Viimeisetkin lahjat ovat saavuttaneet määränpäänsä joten uskallan julkaista kuvia antamistani lahjoista täälläkin. Tänä vuonna ostin valmiit joulukortit ja päätin panostaa läheisten lahjojen paketointiin sen sijaan vähän normaalia enemmän. Paketeista tuli yksinkertaisia ja väreiltään hopea-valko-mustia osin punaisin sydämin. Osan pakettikorteista tein mustasta kartongista ja washiteipistä. Ja vaikka nyt omakehu tuoksahtaa tässä, niin musta noista tuli aikas kivoja ja ihan mun näköisiä. Jokainen paketti oli erilainen yksilö ja saajalleen suunniteltu.

Mummon kädestä ottamastani kuvasta teetin kuvia ja tein tauluiksi. Näitä annoin muutamalle läheiselle sukulaiselle lahjaksi.


Etenkin musta satiininauha teki paketeista tosi ylellisen näköisiä ja kauniita. Täytyykin alesta metsästää näitä nauhojakin lisää. Johonkuhun iski nyt pienenpieni askartelupaskartelu -kärpänen.Muutakin pientä näpertelyä päätyi paketteihin. Washiteipeillä tuunattuja tuikkuja sekä tuunattuja tikkuaskeja pakkasin sellofaanipaketeiksi muutamille kavereille ja työkavereille. Kivoja tuli näistäkin! Toivottavasti myös pakettien sisältö on miellyttänyt saajiaan yhtä paljon kuin minua niiden ostelu ja näiden pakettien ihailu :)