Eilinen eka työpäivä on takana ja tänään toinen edessä! Ihan hurjan jännää hypätä ihan uudenlaiseen maailmaan työntekijäksi, aiemmin kun vaatekaupassa on tullut asioitua vain tiskin toisella puolen. Kuten aiemmin olenkin kertonut, minulla on aina ollut vanhassa työssäni työvaatteet firman puolesta. Uusi työni edellyttää vähän uudenlaista pukeutumistakin, tai lähinnä multa pukeutumista ylipäänsä. Kouluunkin on voinut halutessaan joskus mennä verkkareissa ja hupparissa, mutta nytpä saa ihan tosissaan aamuisin miettiä mitä sitä päälleen laittaa. Teinkin jo heti muutamia kivoja ja järkeviä työvaateostoksia.Tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä!
Ihan täydellinen paitis pillifarkkujen kanssa. Alle voi pukea lähes minkävärisen topin vaan ja aina saa vähän erilaisen ilmeen.


Rakastan tuota kuosia ja söpöjä yksityiskohtia.


Epäsymmetrinen harmaa neulemekko jossa on napit olkapäillä. Voi siis käyttää vaikka leggareiden kanssa mekkona ja napit avattuna ihan tavallisena neuletakkina.


Violetit kapeat farkut. Malli on korkeavyötäröisempi mitä koskaan aiemmin on mulla ollut, mutta ekan päivän perusteella toimi kyllä loistavasti. Työssä paljon liikkuessa ja kumarrellessa housut eivät valahda eikä tarvitse pelätä asiakkaiden pääsevän näkemään pyllistellessä jotain ylimääräistä.

Somisteena vetoketjuja.

Heti ekana mun lisähankintalistalla on huiveja. Sen verran kauppakeskuksen käytävältä tulee vetoa ajoittain että huivin käyttö lienee järkevää tälläiselle niskaongelmaiselle. Hankittavaa olisi kyllä vielä paljon paljon muutakin, sekä järkeviä työvaatteita että vähän kaikkea muutakin kivaa, kuten juhlamekkoja. Saapas nähdä mitä kivaa tämän päiväisestä uutuuskuormasta vielä paljastuukaan!

Millasta teidän työpukeutuminen on, vai onko teillä asu firman puolesta? Ja millainen on mielestäsi hyvä työvaate?