Jotenkin kummalla tavalla postiin putkahti taas H&M paketti. Viime aikoina postissa onkin saanut asioida paketteja noutamassa niin usein, että mut varmasti jo tunnetaan lähipostissa naisena joka ei tee muuta kuin nettishoppailee. No, jotain sisältöä kai sitä elämässä täytyy olla :)

No ihan oikeastihan mun piti tilata joulujuttuja, mutta yllättäen sieltä uutuuksista löytyi sitten vähän muutakin kivaa...

Kuten Minnilakanat. <3
Nämä H&M:n lakanat on ihan mun lemppareita pehmeydellään ja sileydellään. Lisäksi näissä on mielestäni aina erittäin hyvin hinta-laatusuhde kohdillaan! Tilasin kokeeksi myös puuvillaisen kuminauhalakanan jollaista mulla ei olekaan ennen ollut. Ainakin materiaali tuntuu samalta ihanan pehmoiselta, katsotaan pesun jälkeen miltä vaikuttaa käytössä.

Lisäksi Minniä keittiöpyyhkeenä.

Ja (ale)pyyhkeitä kylppäriinkin.

Ja niitä varsinaisia jouluisiakin ostoksia!
Ihanaisia hopeisia rusetteja kuuseen.

Ja musta kuusenalusmatto jossa yhdistyvät kulta ja hopea. Mullahan on kulta tehostevärinä olohuoneessa ja nyt uuteen valkoiseen kuuseen tulee valkoisia ja hopeisia koristeita. Tämä kuusenalusmatto toimii nyt sitten vähän kuin yhdistävänä tekijänä kullan ja hopean välillä.

Ja kultainen lisäys olkkariin on tämä paljettityynynpäällinen. Bling bling! Mun täytyy kuvata tämä in action teille nähtäväksi uudestaan. Nyt hämärässä olkkarissa käsivaralta napsimani otokset eivät sitten koneelle siirrettynä olleetkaan julkaisukelpoisia... Jäi muuten vähän kaivelemaan että tarvitsisiko tälle yksinäiselle kimaltelijalle tilata myös kaveri... 

Tietysti myös muitakin juttuja kuvaan vielä kunhan pääsevät käyttöön. Tekisi niin jo kovin mieli avata ja koota tuo kuusikin paketistaan! Ajattelin että jos joulukuun alussa jo voisi? Kun kuitenkaan jouluna en kotona ole sitä ihailemassa... Vai malttaisikohan siihen asti... :) 

Milloin teillä kuusi pääsee esille?