Sain jo aikapäiviä sitten Nöpsöltä tämän 8 faktaa -haasteen. Olenkin jo joskus aiemmin ladellut tulemaan 11 faktaa itsestäni, mutta katsotaan josko keksisin jotain uutta. En pistä tätä nyt enää uudelleen eteenpäin, mutta tässä siis tiukkaa faktaa meikäläisestä:

1. Rakastan Pinterestiä ja sitä ideoiden määrää minkä sieltä aina saan! Voin viettää rajattomasti aikaa ihaillen ja ideoiden kaikkea, mutta pinnailen juttuja aika valikoivasti. Minun pinnailuja pääsee seurailemaan tästä.


2. Ihailen niitä jotka osaavat tehdä hienoja löytöjä kirppareilta. Itsestä tuntuu et nään vaan ylihinnoiteltua skeidaa. Multa puuttuu selkeästi kirpparisilmä.

3. En voi sietää energiajuomia, en muista olenko koskaan edes maistanut noita litkuja mutta jo niiden haju on yrjöttävä.


4. Pelkään tulipaloa tai tulta ylipäänsä. Vaikka toisaalta tykkään kynttilöistä hirmuisesti, olen niiden kanssa ihan ekstra varovainen. Ahdistavinta on esim. ahtaassa ravintolapöydässä korkeat kynttilät jotka tulevat liian lähelle hiuksia ja ovat vastapäisen istujan helposti tönäistävissä.

5. Rakastan valkosipulia! Valkosipuli missä vaan olomuodossa menee ja aina jos valittavissa on valkosipulivaihtoehto, sen valitsen!


6. Edelliseen viitaten, olen asiakaspalveluammatissa, joten valkosipulia ei valitettavasti voi syödä ihan milloin tahansa...

7. Olen hyvä keksimään korvaavaa toimintaa. Parhaillaankin minun pitäisi olla lukemassa enkun kokeeseen eikä keksiä tässä koneella enää yhtään faktaa eikä mitään muutakaan yhtä tärkeää...

8. Viimeisen faktan annankin teidän käsiinne. Kysy, jos haluat tietää jotain! :)


Kaksi viimeistä kuvaa:  we<3it