Kerroinkin perjantaina meneväni erääseen tapaamiseen ja hyvinhän se sujui. Aloittelen lähiaikoina työt ihan kokonaan uudella alalla! Aloitan ensin harjoittelijana ja myöhemmin on varmasti ainakin satunnaisesti ihan palkallistakin työtä luvassa. Vaatealalla työskentely on aina ollut yksi unelmistani ja nyt tämäkin sitten toteutuu! Ihan huikeaa!


Loistavasti sujuneesta tapaamisesta palkitsin itseni pienellä jutulla.


Tämä oli sellainen tähtihetki, että vaati ehdottomasti ikuistamisen Nominationiin. Mähän ostin tuon pelkän Nomination-rannekkeen kesällä ja ajatuksena on, että saan siihen ostaa itselleni muistoja kivoista jutuista ja tärkeistä hetkistä. Tämä olkoon nyt palkinto hienosti sujuneesta lukion eka jaksosta, vanhasta työpaikasta poispääsemisestä ja uudesta alusta!


Ja tarvitaanhan siellä töissä tietenkin uusia työvaatteitakin...
Nyt saakin tosissaan alkaa miettimään pukeutumistaan! Aina entisissä työpaikoissa mulla on ollut työvaatteet firman puolesta, joten työpaikalle on voinut hilpaista ihan missä vaatteissa vaan. Nyt saakin sitten rueta vähän panostamaan, niin kivaa! :)

Voi että, olen niin onnellinen tästä tilaisuudesta ettei tosikaan! Näin ne unelmat toteutuu ja asiat kääntyy lopulta hyväksi vaikka aina siihen ei jaksakaan uskoa! :)

Ihanaista sunnuntaita teille ihanat!