Olen ihaillut viime aikoina netissä makuuhuoneita ihanine petauksineen. Viimeksi lakanoita vaihtaessani sommittelin vähän tyynyjä ja haaveilin miten kiva olisi kun olisi sängynpääty. Tuntuu olevan mulla vähän tuo sängynpääty sellanen ikuisuusprojekti, ei mistään tunnu löytyvän täysin mieleistä, saatika sitten budjettiin sopivaa päätyä. 


Mä niin rakastan kauniita petivaatteita ja ihania muhkeita petauksia! Mutta eipä tuohon vasten paljasta seinää paljon viitsi mitään latoa. Eihän tuossa mikään näytä miltään. Sänky on vielä iso jenkkisänky, joten päätykin saisi olla melko massiivinen. Toisaalta täällä meillä isossa sängyssä on vain yksi pikkuruinen nukkuja, joten yksipuoliset petaukset olisivat vähän hassujakin. Vai pitäsiköhän alkaa varuilta petaamaan toisellekin, jos vaikka siihen sitten joskus ilmestyisi joku nukkuja, heh :) Mutta olisihan se pääty kiva kuitenkin, siihen voisi nojailla vaikka lukiessaan. 

Tuo Tempurhan se kanssa on yksi murheenkryyni petauksen kannalta. Tyynynä kyllä aivan loistava, pois en vaihda ikinä, niin paljon se on mun yöunia parantanut. Mutta petauksessa näyttää aina kummalta kun toisella puolella sänkyä on tuollainen mötikkä. Vai liekkö ongelma pään sisällä kun häiritsee petauksen epäsymmetrisyys ja sängyn muhkuraisuus ;)

Löytyykös muita Tempurilla nukkujia? Miten teillä pedataan?