Vihdoin oli aika 10 kuvaa kesään haasteeni toisen kuvan!
Tulin siis keksineeksi kuukausi sitten aikas kivan haasteen joka onkin kiertänyt blogeissa aika laajasti, olen päässyt seuraamaan oman maiseman lisäksi vaikka miten ihania maisemia. Tarkoituksena on siis ottaa kuva ulos jostakin ikkunasta, aina samasta kohtaa kuukauden välein, samana päivänä joka kuukausi. 10 kuvan jälkeen ollaankin sitten jo melkein juhannuksessa!


Olin jotenkin hassusti ajatellut että saan kuvattua hienosti vaahteran vaihtuvat värit, mutta mitäs kummaa, kuukauden päästä ekasta kuvasta tuossa ei ole yhtäkään lehteä jäljellä. Melkoisesti muutenkin kuukaudessa muuttunut tuo maisema. Päätin laittaa kuvat kollaasiin joka kuukausi niin muutoksen näkee joka kerta.

Muistutuksena siis muillekin haasteeseen osallistuville, muistakaa oma kuvauspäivänne! Ja tottahan haasteeseen voi tulla mukaan vielä uutenakin! Laittakaahan viestiä jos olette mukana!

Tässä vielä alkuperäinen haasteohjeistus. Kommenttien kautta pääsee seurailemaan muidenkin maisemia! :)

Ja hei, tänään vielä klo 21 asti aikaa osallistua arvontaan! Mua alkaa ainakin jo vähän jänskätä kuka saa noin kivan ja hyödyllisen palkinnon! Arvontaan tästä!