On kyllä ihan maailman paras fiilis kun on ollut tehokas!
Tämäkin päivä piti olla pyhitetty kokonaan kokeisiin lukemiselle mutta viime tunnilla biologian ope osoitti armollisuutensa ja kertoi että kokeessa saakin olla kaikki materiaali mukana! Ihan uskomatonta! Stressi helpottui ehkä noin puolella tämän johdosta, nyt on aikaa esseen kirjoittamiselle ja äikän harjoittelullekin. Kun aamulla heräsin ihanaiseen auringonpaisteeseen ja huomasin että olisi lähdettävä käymään apteekissa, päätin lähteä matkaan kävellen. 


Ei siis muuta kuin oranssit paholaiset jalkaan ja tehokkaasti vaan mars matkaan heti aamupalan jälkeen. Olipa kerrassaan ihana ilma kävellä, oikea pirtsakka aurinkoinen syyskeli. Vajaaseen kahteen tuntiin sain mahdutettua tehokasta kävelyä noin 3,5 km verran, käynnin apteekissa ja ruokakaupassa ja vielä extempore kirjastossakin. 


Kirjastossa näin vielä kummipoikani mummoa ja ehdiittiin vaihtaa kuulumisiakin. Kirjastosta otin mukaan valokuvauskirjan, jos vaikka koeviikon päättymisen jälkeen ehtisi tuota vilkaista. Toinen kirja on evoluutiosta kertova kirja biologian esseen aineistoksi.

Kotiin tulin kuitenkin kävelyn sijaan bussilla koska reppu kirjoineen ja ruokaostoksineen salpasi painollaan hengityksen. Kaupasta ostin illaksi omenapaistostarpeet jos vaikka ehtisi jotain viikonloppuherkkua tehdä. 

Tikkaripurkkikin sai vähän täydennystä :)

Ihana tunne kun sai raitista ilmaa ja tuli vähän liikuttua, vaikkakin huomasin että kunto on kyllä päässyt taas harmillisen huonoon jamaan tämän hektisen elämän johdosta. Mutta nyt tikkari suuhun ja esseetä pakertamaan!

Mitäs teidän lauantaihin kuuluu?