Juttusarjassa "Tältä asuntoni näytti edellisen omistajan laittamana" on tänään vuorossa viimeinen kuvin tallennettu huone, eli olohuone. Olkaa hyvät ja varokaa silmiänne!


Olohuoneeseen johtavat ovet, oikeanpuoleinen seinä ja vielä kylppärin ovi eteisen puolellakin olivat saaneet pintaansa niin käsittämättömän punaisen sävyn että kämppään tullessani meinasin kääntyä järkyttyneenä kannoillani. Komeuden kruunasi valkoinen maalattu köynnösboordi. Lattia ja katto ovat tässäkin huoneessa kohteet joihin ei koskettu.


Oven karmit ja parvekkeen ovi olivat mintunvihreät. Olohuoneen vasen seinä puolestaan oli maalattu mintunvihreän ja harmaan yhdistelmällä. Mut hei mites tää sisustus??
(Kuulin itseasiassa vastikään juoruttuani naapurin mummon kanssa, että näillä tämän omistajilla oli mennyt kattilat jakoon ja siksi kai asunnon myivätkin. Toinen osapuoli oli näemmä vienyt kaikki huonekalut mennessään?)


Mutta nyt siis näyttää tältä:


Loppukesällä tein viimeisimpiä muutoksia kun vaihtelin järjestystä ja ostin uuden telkkaritason. Vielä pitäisi ne ovet saada tuohon tasoon hankittua. Lisää kuvia olohuoneesta löytyy elokuisesta postauksesta.

Ihan hullua kyllä että helmikuussa tulee jo kuusi vuotta siitä kun olen ostanut tämän asunnon. Vaikka tiukkaa on ajoittain ollut kun ajoittain ei ole töitä, on tämä kyllä ollut yksi elämäni parhaita päätöksiä. Tämähän oli eka ja ainut asunto jota kävin katsomassa ja päätin ostaa, enkä ole katunut! Kyllä mä vaan tykkään mun omasta kodista <3