No eikä oo myyrän ku minun housut! Vaikka kyllä tässä vähän myyräksi on itsensä tuntenut kun on päivät istunut täällä kämpässä nenä kirjassa ja illalla vaan kaivautunut kolostaan kouluun ja sitten taas tullut kotiin lukemaan.

Pari viikkoa sitten vietin kuitenkin mukavaa sunnuntaipäivää. Tarkoitus oli käväistä vaan hakemassa Sokkarilta yksi juttu ja tulla kotiin tekemään yksi kynsiasiakas iltapäivällä. Kynsiasiakas oli kuitenkin sairastunut, joten jäinkin kaupungille vähän hengailemaan pitkästä aikaa.

Ihan huippuja juttuja sieltä löytyikin!
Mummo antoi rahan uuteen koulureppuun. Sellaista mitä olen pitkään etsinyt, ei löytynyt mistään, mutta tämä nyt on tälläinen perusreppu. Ompahan ainakin ehjä toisin kuin edeltäjänsä. Sitten vähän vihkoja ja konsepteja kouluun ja karkkipussi.

Se juttu mitä alunperin menin hakemaan oli tämä Lumenen (taas lisää Lumenea mulla!!) kulmakarvageeli. Nyt saa hapsottavat kulmat ojennukseen. En olekaan koskaan ennen mitään kulmakarvatuotteita käyttänyt. Nyt vaatii vähän harjoittelua että tätä muistaa käyttää. Kulmakarvat on olleet täällä viime aikoina vähän sanoisinko... heitteillä? En ole vaan jaksanut värjätä niitä kun tukkaakaan ei ole värjätty aikoihin ja tukka onkin tosi vaaleassa tilassa nyt. Siinä sivussa on sitten kulmien nyppiminenkin jäänyt aina vähän unholaan. Pitäisi nyt ihan tosissaan terästäytyä ja päättää mitä tälle tukallekin nyt tekee. Puhumattakaan mun kynsistä, en edes muista millon olen niitä huoltanut... voi huoh! Riittää kuulkaa jonkin verran hommaa kun tää koeviikko on ohi!

Sitten tuubi!
Tälläistä olen etsiskellyt jo jonkin aikaa. Mun niska ja kallonpohja on tosi herkkiä vedolle ja tulehtunvat nykysin pienestäkin kylmästä (tai ei aina tarvita edes kylmää). Tuon olen nyt sujauttanut kaulaani joka päivä ja sitten tietty vielä ison huivin päälle ja voi pitää hyvin sisälläkin jos isossa huivissa tulee kuuma. Ja ohjeen mukaanhan tuota putkeloa voi käyttää vielä ties kuinka monella tavalla, pipona, pantana jne.


Ja sitten ne housut!

Violetit Piecesin farkkuleggarit, niin kivat syksyhousut!
En itse innostunut viininpunaisesta syksyvärinä koska se vaan on mulle talvi-ihmisenä niin väärä väri. Joka kauppa tuntui olevan täynnä viininpunaista ja muita murrettuja syksyisiä värejä. Olinkin jo tyytynyt kohtalooni ihailla kivoja värifarkkuja muiden päällä. Mutta löytyipäs sitten kuitenkin mullekin sopivan väriset! Aikas kivat vai mitä?

Ja hei tsekatkaas myös aamulla postaamani video, laitetaan lanteet rytkymään heti aamusta! :)