Ystäväni kuoleman jälkeen ihan minkä asian tahansa kirjoittaminen tänne tuntuu tyhmältä, mitättömältä, pinnalliselta ja pieneltä. Mikään valittaminen ei tunnu oikeutetulta eikä ongelma suurelta. Perspektiivi tähän elämään on ihan todella hukassa ja kaikki tuntuu vain niin väärältä ja epäoikeudenmukaiselta. Jos tällä oli joku tarkoitus niin minä en sitä ainakaan ymmärrä. Mutta eipä kait tuo ole minunkaan asia miettiä ja arvostella sitä kuka ansaitsee elää ja kuka kuolla, vaikka nuoren perheellisen naisen kuolema tuntuukin niin käsittämättömältä.

Mutta joo, vaikka sydäntä puristaa niin lujaa ja itku tulee välillä väkisinkin, emme me muut voi lakata elämästä. Pakko siis jatkaa kirjoittamistakin, vaikka tämä tyhmältä tuntuukin, muuten kynnys vain kasvaa. Kysynkin teiltä nyt apua.


Ostin punaiset Converseni kesällä ja en ole voinut pitää niitä kuin kerran. Tossut haisee ihan järkyttävästi Made in China:lle ja ihan kuin jollekin käsittely/väriaineelle. Tossut viettivätkin lähes koko kesän parvekkeella tuulettumassa, jonka jälkeen heitin ne pesukoneeseen josta takaisin parvekkeelle. Ja haju se vaan on ja pysyy! Onko kenelläkään muulla ollut tällaista ongelmaa ja miten ihmeessä saitte hajun pois, vai saitteko?