Back To School

Havahduin miettimään ensi viikkoa ja alkavaa koulua. Vaikka vieläkin olen sitä mieltä että syksyyn on vielä piiiitkä aika, on syksyksi varmaan ostettava joitain kouluvaatteita. Nykyisinhän olen kulkenut työmatkat jos jonkinnäköisissä vermeissä koska työpaikalla vaatteet vaihtuvat kuitenkin päivän ajaksi firman vaatteisiin. On siis ollut ihan sama mitä takin alla on. Toisaalta olen myös kova säästelemään vaatteita jotakin parempaa varten, enkä siis "kuluta" parhaimpia vaatteita arkikäytössä. Vielä tosin ei ole selvinnyt mikä ja milloin se tilaisuus on, johon nämä säästetyt vaatteet sitten puen ylleni. (Todellisuudessa kannan sitten käyttämättömiä vaatteita kirpparille, kun ne eivät enää mahdu päälle. Tästäkin omituisuudesta voisi tehdä joskus ihan oman postauksensa, huoh.) 

No, jatkossa pitäisi kuitenkin työpäivän jälkeen siirtyä ihmisten ilmoille ja istahtaa koulunpenkkiin muutamaksi tunniksi joten vaatteisiin joutuu vähän panostamaan entistä enemmän. Tai no jos ei nyt ihan panostamaan, niin ainakin edes vähän miettimään mitä päälleen aamulla laittaa... Oma kaappi joutuu kyllä ihan uudenlaisin silmin tarkasteltavaksi ja lupaan (!) että jemmatutkin vaatteet pääsevät ihan arkikäyttöön. 

Keräilin Polyvoresta vähän inspiraatioita myös tuleviin ostoksiin. Syksy- ja kevätvaateostokset vaan tuntuu aina niin turhilta kun niiden käyttöaika on kuitenkin aika lyhyt. Himoitsisin kovasti esim. bikerbootseja, mutta järki sanoo että pärjään ihan hyvin Converseilla ja avokkailla siihen asti kunnes saapaskelit alkaa. Saattaapa kaapista löytyä muutamat nilkkurit ja kumpparitkin hätätilanteita varten. Tarkemmin mietittynä siellä kaapissa syksyä odottelee myös maiharit. Eikö näillä pitäisi pärjätä ihan hyvin?

Mustaa, valkoista, harmaata, sinistä, niistä on mun syksy tehty.

rachel bilson.

These streets will make you feel brand new.British Blondes & Berets


You go back to her And I go back to black


Alexa Chung fashion


[794] - Street Style: Taylor Momsen


Cute Back To School First Day Outfit

Back to school in September...

Back To School
Kollaasit: Polyvore
(Kuvat ovat linkkejä joista pääsee tutkimaan tuotteita tarkemmin)

Tuo viimeisen kollaasin reppu voisi olla just jotain sellasta mitä haen tulevalta koulurepultani. Ei vaan ole mistään löytynyt, ainakaan sopivaan hintaan mitään. Tuokin kyseinen reppu näyttäisi kustantavan rapiat 200€, ja ihan niin paljon en uutta koulureppua kuitenkaan halua. Edelleen saa vinkkailla jos huomaatte jossain kivoja reppuja! Reppuongelmaanihan puin aiemmin tässä postauksessa.

Täydellinen syksytakki lipesi eilen käsistä (tai oikeastaan rekistä)  kun kiertelin liikkeessä ajatuksella että kohta menen sovittamaan. Joku tyttö tuon samaisen takin sitten ehti bongata rekistä itselleen. DÄÄÄM! Muutaman vaateostoksen syksyä varten sain kuitenkin eilen tehtyä, mutta niistä lisää myöhemmin.


Mitäs teillä on syksyn vaatehankintalistalla? Vai onko ostokset jo tehty?