Viime kuussa tilipäivänä Ikeassa totaalisesti karkuun lähtenyt mopo oli vielä hyvin mielessä kun tili tässä kuussa napsahti tilille. Kyseessä oli kaiken lisäksi vielä viime kuista puolet pienempi tili, joten maltti säilyi, onneksi! Torstaina tilipäivänä vietin muutaman tehokkaan tunnin kaupungilla ja tulin kerrankin hyvillä mielin kotiin. Käynti solariumissa, kirjastossa (MONEN vuoden jälkeen!), apteekki, muutamat kaupat ja kotiin. Koulurepun etsintä ei tuottanut valitettavasti tulosta tälläkään kertaa, mutta muutaman kouluvaatteen sain ostettua. Ja vielä pitäisi ostaa lisääkin.


Sukkia, alushousuja ja paita Hennesiltä.


Ihana lörttöpaita liian isossa koossa.


Ostosretken todellinen yllättäjä, villi kortti ja musta hevonen!
Farkut LINDEXILTÄ!
En muista koskaan aikaisemmin ostaneeni mitään Lindexiltä ja nyt löysin sieltä ihan täydelliset farkut!


Alle kahdenkympin hinta ei varsinaisesti haitannut. Tosin kassalla postituslistalle liittymällä hinta laski vielä -25% !! Alle 15€ farkut! Lisää näitä!


Ihan täydellisen mittaiset lahkeet ja vetoketjut lahkeensuissa. Tälläinen persjalkainen kuin minä ei koskaan löydä sopivan mittaisia housuja, mutta tässä ne ovat, uskomatonta! Melkeen kyllä käytävä tutkimassa löytyykö näitä muissakin väreissä tai pesuissa.


Kokeeksi ostin apteekista Acon hoitovoiteen kasvoille. Oli kuitenkin varsin perusvoidetta muistuttava. En varsinaisesti tykästynyt, mutta tullee käytettyä yövoiteena tai muutoin kun ei tarvitse meikata. Meikin alle kaipaan kosteuttavampaa ja täyteläisempää voidetta.

Näin se on sitten uusi viikko taas aluillaan. Mihin hemmettiin se viime viikko, viimeinen "loma"viikko oikein katosi? Uhosin että tällä viikolla saisi syksy alkaa kun mullakin alkaa koululaisen elämä, mutta EI EI vielä! Perun puheeni. Vielä on postaamatta vaikka mitä kesäisiä juttujakin. Katotaan vaikka viikon päästä sitä syksyä sitten uudestaan!

Tänään ryhmänohjaajaa tapaamaan ja huomenna onkin jakson aloituspäivä lukiolaisena! Jännää!!
Mahtavaa alkavaa viikkoa tyypit!