Kuukauden mittainen Buzzador -kokeilujaksoni Viaplay -palvelun parissa on loppumaisillaan. Kuukauden aika tuntuikin harmittavan lyhyeltä koska tämä osui niin kiireiseen hetkeen etten ehtinyt palvelua käyttää niin paljon kuin olisin halunnut. Mukavia hetkiä olen kuitenkin viettänyt elokuvien ja sarjojen parissa!
Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet. Tällä kertaa kampanjassa ei ollutkaan tuotetta vaan tämä palvelu johon sain tutustua veloituksetta.


Mutta mikä Viaplay on?

Mitä Viaplay tarjoaa ja Mitä Viaplay maksaa?
 Viaplay on ns. SVOD-palvelu (Subscription Video-On-Demand), eli maksamalla kiinteän kuukausimaksun, voi pakettiin kuuluvaa sisältöä katsoa niin paljon kuin haluaa. Viaplayllä on sopimus eri elokuvastudioiden ja urheilusisällön haltijoiden kanssa, mikä erottaa heidät esimerkiksi videovuokraamoista netissä, jotka vuokraavat perinteisesti elokuvan kerrallaan. Samat kirjautumistunnukset toimivat sekä verkkosivuilla että muissa tuetuissa laitteissa.
Palveluvalikoimaan kuuluu kolme erilaista pakettia:
  • TV-paketti (3,95 €/kk) - Uudet tilaajat voivat testata tätä 1 kk:n ajan veloituksetta! TV-pakettiin kuuluu satoja TV-ohjelmia. Osa TV-sarjoista on tekstitetty suomeksi ja osa on alkuperäiskielellä. Tarjolla mm. Warner TV:n sarjoja.
  • TV+Leffapaketti (9,95 €/kk) - Uudet tilaajat voivat testata tätä 1 kk:n ajan veloituksetta! TV+Leffapakettiin kuuluu koko TV-paketin tarjonta ja lisäksi noin 1500 leffaa, aina klassikoista uutuuksiin.
  • TV+Leffa+Urheilupaketti (16,95 €/kk) - TV+Leffa+Urheilupakettiin kuuluu kaikki yllämainittu ja lisäksi kaikki NHL-ottelut ja pääsy NHL GameCenteriin. GCL:ssä voi katsoa jopa 4 eri ottelua samanaikaisesti ja katsoa kaikki ottelut myös jälkilähetyksenä.

Tapaus Punahilkka 2

Valinnanvaraa palvelusta löytyy kyllä yllinkyllin, valinnan vaikeus olikin se ongelma! Kivaa katsottavaa löysin vaikka millä mitalla! Telkkarisarjoista tarjolla on esimerkiksi Frendit, Gossip girl, Greyn anatomia, Miehen puolikkaat, Muodon vuoksi, OC ja monta monta muuta, muutamia ennestään mulle vieraita ihan hyvältäkin vaikuttavia sarjoja. Leffoista tarjonta on sarjoja laajempaa, löytyy niin uudempia kuin vanhempia klassikoitakin. Joka makuun löytyy varmasti katseltavaa niin lapsille kuin aikuisillekin.


Palvelu on äärimmäisen helppokäyttöinen, katseltavaa pystyy selailemaan niin kategorioittain kuin aakkosinkin ja lisäksi käytössä on hakutoiminto. Mieluisan katseltavan kohdalla ei tarvitse muuta kuin klikata ja leffa lähtee pyörimään. Pysäyttäminen ja siirtyminen eteen- ja taaksepäin onnistuvat moitteettomasti. Itse käytin palvelua tietokoneella sekä iPadilla, kummallakin toimivuus oli aivan huippua. Minkäänlaista nykimistä tai pätkimistä ei ollut ja kuvanlaatukin oli hyvä. 
Ainoastaan omien suosikkien lisääminen ei minulta onnistunut ja jos jotain kehitettävää on, niin tietysti toivoisi palveluun vieläkin uudempia leffoja enemmän. Olenkin Viaplaytä ihan varauksetta suositellut kaikille tutuilleni, kuukausimaksukaan ei päätä huimaa. Itse vielä mietin onko mulla aikaa katsella koko rahan edestä jos tämän tilaan.

Mutta hauskaa tämä oli, en ollutkaan koskaan ennen kokeillut mitään tälläistä palvelua. Tosi positiivinen kokemus! 

Leffaeväät valmiiksi ja *KLIK* vaan!


Viaplay tarjoaa kaikille mahdollisuuden kokeilla Viaplay -palvelua kuukauden ajan ilmaiseksi! Tutustumaan palveluun ja tilaamaan pääset osoitteessa http://viaplay.fi/

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.