Alennusmyynnit vetelevät viimeisiään ja osasta puoteja ale onkin jo ehtinyt loppua kokonaan. Kuten olen aiemminkin jauhanut ei tämän kesän alet oikein napanneet, missään ei ole oikein ollut mulle mitään. Nyt kun aleprosentit ovat 50-70% kieppeillä kannatti vielä tehdä yksi kierros ja löysinkin muutaman edullisen perusvaatteen.

Koska puntari ja minä ollaan sitä mieltä, että suunta on nyt vihdoin vähän parempaan päin, päätin vaihteeksi esitellä löydöt päälläni hengarissa roikottamisen sijaan. Mallinuralle alan olla hippasen liian vanha, eikä kuvakulmakaan välttämättä juuri imartele muutenkin lyhyitä kinttujani, mutta antakee anteeks :)

Pinkki toppi, JC 4,95€

Hauskojen sivuhalkioiden lisäksi kiva yksityiskohta on niskassa olevat kiinnityshakaset.

Valkoinen mekko, ONLY 4€

Musta paita, ONLY 4,95€
Leggarit, Seppälä 3€

Leggareiden printin on muuten suunnitellut vasta 15-vuotias Elina Ranta-Nilkku. Aika makeeta!

Nyt on sitten kesävaatteita, enää puuttuis se kesä! Se että Foreca lupaa ainakin seuraavaksi kymmeneksikin päiväksi vesisadetta, saa todella jo miettimään viimeistään talveksi matkaa jonnekkin lämpöiseen. Täytyy alkaa tosissaan miettiä miten se olisi toteutettavissa...

Tämä sadekausi on näköjään pehmentänyt mun pääni jo siinä määrin että hädissäni ryhdyin jo hamstraamaan Lumeneakin! Aikasemminhan Lumenen kosmetiikka ei koskaan kuulunut mun ostoslistalle ja nyt yhtäkkiä sitä on alkanut kertyä tänne yhä enenevässä määrin. En ymmärrä.

Nyt mukaan tarttui jo käytössäkin olevaa ja hyväksihavaittua Mineral foundation meikkivoidetta 5 euron(!!) kappalehintaan. Tajutonta että näin halvalla löytää näin kivan tuotteen kun ennen maksoin itteni kipeäksi vaikkapa Biothermin tai Cliniquen meikkivoiteista. Sävykin on tässä just eikä melkein ja tarvittaessa saa kesällä tummemman samaisen sarjan (!) heleyttäjällä. Jemmaan siispä kaksi purkkia odottelemaan.

Millaisia alelöytöjä te olette tehneet?