Viime viikolla teimme perinteisen kesäretken ystäväni ja hänen tyttöjensä kanssa Tuuriin. Edellispäivän Ikeareissun rahapussia aika rankasti verottanut summa kaiveli omaatuntoa sen verran pahasti että nyt Vesan kaupalla oli pakko pitää mopo hallinnassa. Jokunen satanen sitä taas oli kuitenkin selällään vaikka ostelinkin vaan jotain tarpeellista ja halpaa. Esimerkiksi syöminen kun tuolla ei ole mitään halpaa puuhaa (mukavuudesta puhumattakaan...).


Ihan kaikkia mukaan lähteneitä tiskiharjoja ja terveyssiteitä en kuvaan ottanut, mutta pääpiirteittäin ostokset ovat samaa osastoa kuin aina ennenkin. Kosmetiikkaa, pesuaineita ja jotain randomjuttuja. Edullisia suihkusaippuoita ja shampoita tulee aina ostettua ja nyt löytyi tuo Color Mask naamiokin paljon halvemmalla (9,90€) kuin muualta ja uutta lemppariripsariakin lähes puolet halvemmalla kuin normaalisti! Randomeina kultaista koristeluspraytä tuleviin tuunailuihin, Wii-peli ja yksi paita.

Silmänympärys roll on, 1,95€
(miten tää kirjotetaan??)

Jalkojen kuorintavoide, 1€

Hopeanaamio taittamaan raitoja joita on tulossa tukkaan lisääkin kesätukkaprojektin edetessä tällä viikolla. Ja tuo Rexona Fruit explosion suihkugeeli on niiiiiin nami!

No vähän oikeetakin namia. Olen karkkihimoissani nyt viime aikoina imeskellyt tikkareita ja sehän onkin ollut aika hyvä idea! Irtokarkkia menis helposti samassa ajassa paljon isompi määrä. Bob Bonin Linnun löysät-tikkari on mun ikisuosikki!

Tänään sitä olisi taas motivoitava itsensä työvaihteelle. Viikon loman työttömyyden jälkeen työmotivaation löytäminen tuntuu jotenkin uskomattoman vaikealta. Tällä viikolla olen päättänyt saada myös suursiivousprojektin valmiiksi. Aivan ihana tunne kun uudet jutut ovat jo löytäneet paikkansa ja koti alkaa näyttää valmiilta. Toivottavasti pian pääsette katselemaan mitä täällä olen tuhertanut viimeiset reilun pari viikkoa. Vaikkakin suurin osa työstä on ollut sellaista mikä ei kuvissa tule näkymään; ovien ja seinien puhdistusta, laatikoiden ja kaappien siivousta jne. Periaatteena että kaikki minkä voi puhdistaa ja siivota tulisi tehtyä. Uskokaa kuulkaa niin täällä uunin nappulatkin kiiltää! 

Toissapäivänä olin lähellä sytyttää jo tulipalonkin täällä hullunkiilto silmissä siivotessani. Keittiössä väliaikaissijoituksessa oleva trampoliini (!) oli pyörähtänyt paikaltaan ja kääntänyt hellan levyn täysille. Siinäpä sitten lieden päällä olleet nektariinit muovirasiassaan paistuivat kiinni keraamiseen pintaan. Ihan ei ehtinyt palohälytin pärähtää soimaan, mutta säikähdin riittävästi ilmankin... Nyt alkaa olla jo niin väsy tähän "remontin" keskellä asumiseen ja joka päiväiseen siivousurakkaan että odotan niin sitä päivää kun täällä on valmista ja pääsen nauttimaan uudistuneesta kodista! 

"Hulluutta on monenlaista" totesi bestikseni perjantaina tämän kaaoksen nähtyään :)