Ja kuinka ollakaan tänä aamuna oli taas vähän luppoaikaa kaupungilla ennen töihin menoa. Olin päättänyt hakevani vain evästä töihin, mutta perinteiseen tyyliin löysin itseni tekemästä mahtavia alelöytöjä Sokokselta. Alen loppurysäyksessähän oli houkuttimena vielä -15% ylimääräinen alekuponki jo alennetuistakin tuotteista. Ja vaikka niin pyhästi olin päättänyt että nyt on aleostokset tehty, oli kupongin viekottelevan voiman vastustaminen mahdotonta.


Ja minuunhan nämä kupongit aina toimii just niinkuin niiden on tarkoitettukin, eli helpottavat ostopäätöstä. Ja välillä tuntuu että ne eivät ainoastaan helpota, vaan suorastaan pakottavat ostamaan...


Olin käynyt hypistelemässä Vagabondin espadrilloja jo -50% ja -70% alepöydässäkin, kuitenkaan ostamatta. Nyt tämä loppupelissä 1,58€ lisäale sai mut nappaamaan kengät mukaan. Hintaa kengille jäi lopulta 8,92€.

Onneksi nämä ihanaiset olivat kuponkieukkoa vielä odottelemassa.

Lisäksi alehintaan mukaan lähti uusi luottoripsari, jonka esittelen teille myöhemmin uusia lempparituotteitani käsittelevässä jutussa.


Päivän ostosten todellinen villi kortti oli kuitenkin englanninkielinen Aku Ankan taskukirja. Vähän enkun kertailuksi itselleni.

Ensi viikolla onkin sitten tilipäivä ja luvassa on Ikeaa ja Tuurin reissua. Muutenkin tiedossa on kiva viikko ilman ainuttakaan työpäivää! Jihuu!