Kotona taas, hetken verran. Kassin purku ja uuden pakkaus ja viikonloppu meneekin siskon lakkiaisissa herkkuja syöden. Täytyy sanoa että melkoisesti on kierroksia nyt. Blogiin oli tupsahtanut arvontavoitto, täällä kotona oli odottamassa kivaa postia ja paketteja ja kaikkea! Ei oikeen tahdo onnistua edes kirjoittaminen kun olisi niin paljon juttua ja ajatus kulkee tuplasti yhtä nopeasti kuin mitä sormet pystyy kirjoittamaan.

Lomaviikkoni Helsingissä oli kerrassaan mainio ja kului ihan liian nopeaan. Paljon tuli nähtyä mutta vielä niin paljon jäi näkemättäkin. Kävelty on näiden päivien aikana niin että melko uudet Benettonin balleriinat näyttävät nyt puhki kävellyiltä. Hyvässä seurassa aika lentää ja hauskaa riitti vaikka olimmekin kuoleman väsyneitä aina päivän päätteeksi. Mulla on kyllä maailman parhain ja rakkain paras ystävä. Mun ei suinkaan ollut tarkoitus pitää lomaa blogista, nyt vaan väsy vei voiton iltaisin kun retkiltämme saavuimme. Ihanaa jos vielä jaksatte lukea mun höpötyksiä vaikka näin häippäsinkin maisemasta hetkeksi.

Nyt on pattereissa miljoona volttia energiaa ja monen monta juttua mielessä kerrottavana, kunhan tästä vähän rauhoitun ja viikonlopun juhlat on ohitse. Nyt viimeisiin juhlavalmisteluihin ja pakkaushommiin. Ihanaa juhlapäivää huomiseksi muillekin juhlijoille, vaikkakaan sää ei taida meitä helliä.

Ompas ihanaa olla takaisin täällä!

Kuva we<3it